פירוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוני
    זאב
    28/06/2009

בוקר טוב רצתי לשאול בקשר לניתוח פירוני האם הוא מסוכן ב- מהו זמן ההחלמה ג-אני נהג אוטובוס האם אני יכול אחרי הניתוח להמשיך לעבוד? תודה מראש זאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוני

הוספת תגובה

• פירוני

פרופ' אבי שטיין
    28/06/2009

שלום זאב

מחלת פירוני מתבטאת לעתים עם זיקפה כואבת ועקמת. בד"כ תוך שנה חולפים הכאבים ונשארת העקמת. לעתים היא מלווה במצב של אי יכולת לחדור, דבר הגורם מבוכהרבה לגבר. קיים גם מצב של מחלת פירוני לה מתלווה הפרעה בזיקפה שאינה קשורה לעקמת.
    פירוני היא לא מחלה מסוכנת וכאמור לוקח מספר חדשים עד חלוף הכאב- אם קיים. הטיפולים במחלת פירוני הם תחילה תרופתיים בכדורים. יש הצלחות גם בהזרקת וראפרמיל לתוך הרקמה הצלקתית. ואם לא מועיל - אמנם ניתוח. הניתוח בד"כ אינו מסוכן. הוא עלול לגרום לקיצור מסויים של הפין.
    אשמח להיות לעזר נוסף

פרופ' אבי שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוני

זאב
    28/06/2009

תודה דר ,קצת נירגעתי ,היתי אצל אורולוג הוא לא אמר לי שיש טיפול תרופתי אודה לך אם תאמר לי איזה כדורים אני צריך לקחת? תודה זאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו