עיניין הסטנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניין הסטנט
    רחל
    16/07/2009

על הסטנט...
    1.חברה סיפרה לי שהסטנט גרם אצלה לאי שליטה במתן השתן . האם זה בהכרח כך?
    2.אני נאלצת לטוס לשבוע לארה"ב כשבועיים וחצי לאחר הריסוק...האם יש בכך סכנה?
    3. האם בתקופה כזאת יש מניעה ביחסי מין?
    אשמח לקבל תשובות....
    תודה רבה רבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניין הסטנט

הוספת תגובה

• רחל שלום

ד''ר גאזי פארס
    16/07/2009

לשאלתך הראשונה : נוכחות הסטנט לעיתים גורמת לדחיפות ותכיפות בהטלת השתן בשל גירוי מיקומי בשלפוחית ,נדיר מאוד שיש איבוד שתן. על התופעה הזו ניתן לשלוט בתרופה.
    ולשאלה השניה: להפך הסטנט אמור לשמור על הכליה ולאפשר זרימת שתן חופשית וכך למנוע סיבוכים.כך שאין מניעה לנסיעה עם סטנט. חשוב לשתות הרבה.
    ולשאלה השלישית : יחסי מין בנוכחות סטנט בשלפוחית יכולים לגרום לכאבים . אין מניעה חד משמעית מקיום יחסים .
    נסיעה טובה ושתיה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר גאזי פארס....עוד שאלה בבקשה

רחל
    17/07/2009

תודה רבה על תגובתך המהירה....
    1.יש בעוד שבועיים צום תשעה באב- האם אסור לי לצום? בגלל עיניין השתיה המרובה ?
    2. איך קוראים לתרופה שהזכרת ?
    תודה מראש
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחל

ד''ר גאזי פארס
    17/07/2009

אכן אני לא ממליץ לך לצום, את זקוקה לשתיה רבה יום יום.
    אפשר להשתמש בתרופה שנקראת ספזמלגין (spasmalgin) שלוקחים עד 3 כדורים ביום במקרים שמלווים בכאבים. ואם הבעיה היא רק דחיפות במתן השתן ואיבוד שתן אז אפשר להשתמש בדיטרוסיטול 4 מ"ג ( detrusitol ) פעם ביום.נא להתיעץ עם הרופא המטפל לפני לקיחתן .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו