פרוסטטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיטיס
    שי כ
    22/07/2009

שלום רב ,
    אובחנתי כפרוסטטיטיס כרוני ,יש לי זרמים בשק האשכים וכאבים בשתי המפשעות,אין לי צריבה בשתן, עשיתי בדיקת ארבע כוסות ולא צמח שום חיידק,הרופא המליץ לי על כדור 1 ביום של tavanec 500 למרות שאין חיידק, אינני שש לקחת את הכדור משום שכבר קיבלתי חודש וחצי אופלודקס שלא עזר לי ובגלל זה קיבלתי במעי קולוסטרידיום דפיצילה ,מה עלי לעשות ? אין משהו שמקל על הכאבים אינני יכול כבר לשבת כואב לי כל האגן התחתון , אני ממש סובל ביום יום .מה עלי לעשות מה יקל עלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטיטיס

הוספת תגובה

• שלום שי

ד''ר יואל מץ
    22/07/2009

הסימנים הקלינים שלך אומנם מתאימים לאבחנה של פרוסטטיטיס. לדאבוני פרוסטטיטיס כרונית לעתים קרובות הינה מחלה שקשה לריפוי מלא עם עליות וירידות בעוצמת התסמינים. לא תמיד מגלים בתרבית את הגורם למחלה , לרוב הוא חידק ומטפלים על ידי אנטיביוטיקה בעלת טווח רחב החודרת בצורה טובה בתוך רקמת הערמונית. TAVANIC היא תרופה מתאימה ואני ממליץ לקבל את הטיפול שהוצע. יש תרופות שונות להקלת הכאבים ושיפור הסימפטומים. עליך לפנות לאורולוג המטפל ובהתאם לבדיקתו לקבל את הטיפול.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

שי כ
    22/07/2009

ורק שתדע היייתי אתל 3 אורולוגים ואף אחד לא אמר לי שיש משהו להקלת הסבל, אם תוכל לומר לי מה אני אשמח ,יעזור לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שי

ד''ר יואל מץ
    22/07/2009

מספר תרופות או פעולות יכולות להקל על הסבל בפרוסטטיטיס כרונית . בין התרופות:תרופות אנטי דלקתיות לא סטרואירליות,תרופות להרפית שרירים,נוגדי אלפה . ניתן לנסות עיסוי הערמונית או טיפול בהיפרטרמיה(חימום הערמונית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו