שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    רחל
    26/07/2009

אני עברתי ריסוק ביום חמישי עם הכנסת סטנט. הם ביקשו שאחזור עוד 3 שבועות . אמרתי שאני חייבת לטוס לשבוע בעוד שבועיים אז אוכל להגיע לביקורת עור 4 שבועות. הם אמרו שאין בעיה- ואז התברר שבמכון אין מי שאראה אותי עד 6 לספטמבר.האם זה לא יותר מדי זמן שהסטנט יהיה בפנים - זה יוצא קצת יותר מ6 שבועות !!! מה הזמן המקסימלי שסטנט יכול להיות בפנים? האם זה צריך להדאיג אותי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

פרופ' אבי שטיין
    27/07/2009

אין לך מה לדאוג. זה בסדר שהסטנט יישאר 6 שבועות. הזמן המקסימלי נע בין 3 ל 6 חדשים לפי סוג הסטנטים.

טיסה נעימה

פרופ' שטיין אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. עוד משהו

רחל
    27/07/2009

זה מאד הרגיע אותי ...תודה.
    מישהו סיפר לי שיש מניעה לעשות אמבטיה בנוכחות הסטנט.האם זה נכון? עברו 3 ימים ואני מרגישה כאבים בגב התחתון האם זה נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב רחל

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    28/07/2009

אין מניעה מאמבט.
    אם הכאבים בגב נמשכים יש לפנות לבדיקה ולברר את סיבתם ובכלל זה צילום לודא את מיקומו של הסטנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו