חושש שנקרע לי תפר פנימי לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש שנקרע לי תפר פנימי לאחר ניתוח
    ג'
    28/07/2009

שלום רב,
    אני בן 23, לפני חודש עברתי ניתוח לתיקון עקמת בפין
    בזמן הזה חוויתי זקפות חזקות במהלך הלילה (וגם כתגובה לגירויים), אך אתמול כשהייתה לי זקפה שמעתי קליק מתוך איבר המין, כאילו נקרע תפר, ומיד לאחריו הזקפה נעלמה לגמרי.
    למרות שעבר רק יום אחד אני מוטרד מאוד, כי במהלך הלילה לא חוויתי את אותן זקפות שחוויתי בשבועות שקדמו לאתמול (כמובן שאני מתייחס רק לשבועות שאחרי הניתוח). חוויתי זקפה אבל חלשה בהרבה ושלא נמשכה הרבה זמן (לפני כן הן נמשכו הרבה מאוד זמן).
    עקב החשש שלי ניסיתי להגיע לזקפה ע"י גירוי אבל גם אז היא הייתה חלשה ונעלמה כמעט מיד.
    אציין שלא הבחנתי בשינוי בזווית הפין (כלומר התוצאות של הניתוח נשארו אותו דבר) אבל עם זקפה לא מלאה קצת קשה לקבוע.
    האם עלי לחשוש? אם אכן נקרע תפר מה עושים? אני מודאג מאוד מהעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    28/07/2009

באם האירוע שלשתארת מלווה היה בנפיחות איבר המין או הופעת שטף דם בפין יש לפנות מיידית לבדיקת אורולוג. גם אם סימנים אילו לא הופיעו עדיף לפנות לבדיקה כדי לודא כי אכן לא נגרם כל נזק ואולם הסבירות לכך לא גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותגובה

ג'
    28/07/2009

אין לי כאבים כלשהם או הופעת שטפי דם או נפיחות
    למעשה הלילה עושה רושם שהמצב חזר לקדמותו
    בכל מקרה אגש לבדיקה בקרוב רק כדי לוודא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו