מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחשד למחלות אבנים נערך CTד''ר יורם דקל - מנהל הפורום01/08/2009
דלקת בדרכי השתן
שלום אני בן 46.
לפני כי חצי שנה היה אירוע חד פעמי של כאב עז במותן שמאל.בעקבות זאת ובחשד למחלות אבנים נערך CT פרוטוקול אבנים שהושלם כCTU עקב ממצא סעיפי ליד שופכן שמאל דיסטלי.בהמשך עברתי ציסטוסקופיה ומאז (כחודשים דיזוריה) אני סובל מצריבות חזקות במתן שטן ובפיה טבעת ואיבר מין.
זה עובר וכל הזמן חזר. הרופא טוען שהסיבה לדלקת חוזרת יכול להיות הסעיף שמצאו(אולי נצטרף ניתוח) ולא בגלל ציסטסקופיה.במשך שבוע אחרון אני לוקח אנטיביאוטיקה ולא חל שום שינוי במצב. אני כבר מיואש.מה יכול להיות טיפול האופטימאלי במצב שלי?כמה זמן זה יכול להימשך ואם הבחנה נכונה (דלקת בדרכי השטן) על יד רופא ?
הבדיקות שתן מראים תרביות שליליות למעט חד פעמית לCANDIDA.בבדיקות דם יש לי ליקוציטים 500 וארטרוציטים 25 .
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי02/08/2009שלום דוד
הצריבות וכאבים בהשתנה, כאבים בפי הטבית ואבר המין לא קשורים לציסטוסקופיה, יתכן וקיימת דלקת כרונית של הערמונית.
לגבי גילוי סעיף בשופכן הדיסטלי -הממצא יכול להיות מולד, במידה ועונה לקריטריונים של סעיף האמיתי, או יכול להיות קשור לבעיה חסימתית בדרכי השתן או למחלות האחרות של תאי אפיתל המעבר (התאי הציפוי הפנימי של מערכת השתן).
האם נעשה בירור ציסטוגרפי?
בכל זאת, רק עם אורולוג המטפל תוכן לדון בשיטות הבירור הנוספות וטיפול האופטימלי שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל..
דוד02/08/2009תודה רבה על תשובה אבל יש לי עוד שאלה
לא עשיתי ציסטוגרפיה החליטו שזה מולד
הייתי כמה פעמים אצל אורולוג חוץ מאניטיביאוטיקה לא קיבלתי כלום וכאבים עדיין נמשכים.
בקשר פרוסטטית באורולוג לא דיבר על זה כלום.באולטרסאונד הפרוסטטה היית בגודל 22 גרם.זה גודל תקין או שזה מצביע על פרוסטטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוד
ד''ר דמיטרי גולדין04/08/2009משקל22 גרם זה משקל תקין של בלוטת ערמונית. כאבים תקופתיים ללא צמיחת חיידק בתרבית שתן בהחלט יכולים להצביע על דלקת כרונית של הערמונית. כדי להבדיל בין דלקת על רקע זיהום או דלקת ללא מקור זיהומי יש לבצע תרבית שתן אחרי עיסוי הערמונית. כשמדובר בדלקת זיהומית הטיפול הוא אנטיביוטיקה במשך כחודש וכשמדובר בדלקת ללא זיהום מטפלים רק בתסמינים כי למחלה זאת עדיין אין פתרון יעיל. תדיין עם רופא שלך את האפשרויות. רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)