כאבים בכליות לפני ואחרי מתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכליות לפני ואחרי מתן שתן
    דניאל
    02/08/2009

אני חולה שחפת ונוטל כמות די גדולה של כדורים כ7 חודשים בערך וכפי שאני יודע בכל פעם שהייתי שותה את הכדורים אז השתן אחרי הכדור היה עם ריח והייתי לחוץ לעשות אותו ולא יכלתי לחכות הרבה

לאחרונה התחלתי לנטול את הכדורים לפני שינה והייתי שם לב שבבוקר אני קם עם ממש לחץ בכליות ובשלפוחית השתן וגם שהיה ככה הייתי מתעצל לקום במאצע הלילה שהייתי מרגיש שי לי שתן

בוקר אחר לפני כחודש בערך יום שם כמעט לא הצלחתי להשתין והיה לי כאבים ולחץ ממ שחזק בכליות ואחרי ששתיתי קצת נמיץ לימון הצלתי להוציא את השתן

ומאז בכל פעם שיש לי שתן אני מרגיש את הלחץ והכאב בכליות ולא לחץ בשלפוחית ורק אז אני מבין שיש לי אני צריך להשתין ובבקרים לוקח לי הרבה זמן עד שיוצא השתן ובכל פעם אחרי השתן יש לי כאבים חדים בשתי הכליות אך הבדיקות דם והשתן יצאו תקינים וגם האולטרסאונד מה אני אמור לעשות אני מאוד חושש כי הרופא שלי לא יודע כבר המ להגיד לי בקשר לזה?מה אתה מציע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום דניאל

ד''ר דמיטרי גולדין
    04/08/2009

טיפול אנטיביוטי בשחפת לא אמור להשפיע על הרגלי הטלת שתן ולא עלול לפגוע בכליות. היתי מתיחס לתסמינים שלך כי בעיה לפני עצמה ולא כי סיבוך של טיפול בשחפת. אתה זקוק לבירור הפרעה בהטלת השתן ע"י אורולוג במרפאה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו