מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ריסוקמלכה05/08/2009
שלום רב,
עברתי ריסוק לפני קצת פחות מחודש, באולטרסאונד שביצעתי היום גיליתי כי האבן קטנה בחצי,
האם זה דבר הגיוני? האם כל האבן כבר הייתה צריכה לצאת?
מה הסיכוי שהפירורים עוד יצאו?
מה הטיפול במקרים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מלכה
ד''ר יואל מץ05/08/2009לאחר ריסוק חוץ גופי של אבני כליה יתכן פליטת חלקי אבן במשך מספר שבועות לכן יכול להיות
שהחלק הנשאר אצלך עוד יצא.כמובן שסבירות הפליטה תלויה בגודל האבן ובמיקומה. ככל שהאבן קטנה יותר יש סיכוי טוב יותר שתפלט.אם האבן בגביעים התחתונים של הכליה סיכויי הפליטה קטנים יותר. בכל מקרה עליך להיות במעקב של הרופאים שביצעו את הריסוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מלכה06/08/2009האבן היא כעת 8 מ"מ, אני לא כל כך זוכרת את המיקום שלה. במידה והיא לא תיפלט, ניתן להמיס גודל כזה או שזה עדיין גדול ושוב צריך לעשות ריסוק?
יש לי ייעוץ עם הרופא שביצע לי את הריסוק אבל זה רק בעוד כשבוע, זה קצת מטריד אותי כעת.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלכה
ד''ר גאזי פארס06/08/2009הסיכוי לפליטת אבן שלמה 8 מ"מ הוא קטן. אך בדיקת ה-US איננה מדויקת לאבנים.
אי לכך ההמלצה היא לשתות הרבה, אם האבן מפוררת או שהיא יותר קטנה ממה שנראתה ב-US אז יהיה לה סיכוי להפלט.
תמשיכי במעקב האורולוגי ובמקרה של ספק ניתן לבצע CT פרוטוקול אבנים שהוא יותר מדויק.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מלכה06/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)