מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר פארסמרדכי10/08/2009
לד"ר פארס הנכבד שלום רב
ביום רביעי בשבוע שעבר עברתי ניתוח סגור על ידך. שהייתי בבית החולים במשך חמישה ימים
קיבלתי במהלך האישפוז שתי מנות דם. שוחררתי ביום א' כאשר אני יכול להתיל שתן בצבע ורוד.
בלילה אחרי השעה שלוש לפנות בוקר נגרם לי עצירות שתן ולא יכולתי להטיל אפילו טיפה אחת.
בבוקר היום יום שני בבוקר חוברתי מחדש לקטטר במרפאת לין ליומים.
השאלה שלי היא ד"ר נכבד האם מה שאני עובר זה דבר טבעי מוכר או יוצא דופן .
אני מבקש עזרה דחופה כי אני מאוד מתוח מזה. השתן שלי עדיין עם דם.
אני שותה הרבה.
על תשבותך המהירה אני מודה לך מאוד מקרב הלב.
ב ב ר כ ה
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב צבי
ד''ר גאזי פארס10/08/2009דימום בשתן אחרי ניתוח TURP יכול לקראת . לרוב חולף ספונטאנית עם שתיה רבה. לעיתים נוצרים קרישי דם שמביאים לעצירת שתן . זהו מצב ידוע, איננו מדאיג וחולף .
תבוא אלי ביום ה' הקרוב בבוקר בשעה 0645 למחלקה לגמילה מהקטטר ולבדיקה שכוללת גם בדיקת שארית שתן.
אם הדימום מתגבר תבוא לחדר מיון ואל תמתין עד יום ה'.
אל תדאג, זהוא מצב חולף ואתה תהיה בסדר. תנהג לפי ההמלצות שקבלת בשחרורך.
לכל שאלה תוכל להתקשר אלי לפלפון 0507556842 או לשלוח SMS .
החלמה מהירה, ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מרדכי10/08/2009ד"ר פארס הנכבד
האם המחלקה נמצאת בבית החולים.
כעט השעה כמעט תשע בערב השתן בתוך השקית כבר לא ורודה היא נראת בצבע רגיל
אין לי מילים להודות לך
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב צבי
ד''ר גאזי פארס11/08/2009הכוונה היא למחלקה אורולוגית בכרמל אפה שהייתה מאושפז . אני שמח שהשתן הצטלל ואתה מרגיש טוב.
נסיתי לדבר איתך בטלפון ולא הצלחתי.
תיצור איתי קשר בבקשה בפלפון 0507556842 , היום ומחר אני במרפאה ,אולי תבוא אלי.
החלמה מהירה ,ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)