מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באבודרט וקסטרל לערמונית מוגדלרפאל13/08/2009
תאריך : 13.08.09
אני בן 71 מאובחן בערמונית מוגדלת דרגה 3. ערכי PSA לאורך השנים בין 3-4. מטופל באלטרוקסין 100 לתת פעילות של בלוטת התריס, באנלדקס 5 מ"ג, פלווקס 75, קרטייה 100, ליפיטור 40 בעקבות 3 צינתורים בשנה וחצי האחרונות, בכל צינתור הוכנס סטנט.
מתעורר פעם או פעמיים בלילה להתרוקנות. האורולוג שלי המליץ לי לטפל בבעיה באמצעות שתי תרופות: קסטרל ו-אבודרט. במדריך התרופות של קופת חולים כללית קראתי על תופעות לואי לא סימפטיות בשתי התרופות. שאלתי היא עד כמה היתרונות של 2 תרופות אלה עולה על ניזקן לאור מצבי הקרדיולוגי ולאור העובדה שאני לוקח אלטרוקסין לתת פעילות של בלוטת התריס.
בתודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רפאל
ד''ר גאזי פארס13/08/2009השילוב של קסטראל ואבודרט בטיפול בהגדלה שפירבה של הערמונית הוא שילוב מצויין וטיפול מומלץ. אין מניעה לקבל את התרופות הללו עם התרופות שאתה מקבל קבוע. האלטרנטיבה היא ניתוח . כל עוד שאתה מסתדר עם התרופות הללו עדיף להמשיך בהן. תהיה במעקב אורולוגי וידריכו אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה והעניינית
רפאל13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערמונית מוגדלת
שימי18/08/2009בן 68 מטופל באומניק (נוטל התרופה בבוקר) קם 4 - 6 פעמים בלילה למתן שתן
psa קצת מעל לנורמה (בבדיקה ערמונית מוגדלת)
נוטל תרופות נוספות ניאובלוק (פעמיים ביום) טריטייס 2,5 אלטרוקסין 100 אספירין
ותרופה להורדת כולסטרול
האם ניתן להסיר הגידול מהערמונית ללא פתיחת בטן ומה הדרך הטובה ביותר
לטיפול וריפוי
תודה,
שימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)