טיפול באבודרט וקסטרל לערמונית מוגדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באבודרט וקסטרל לערמונית מוגדל
    רפאל
    13/08/2009

תאריך : 13.08.09

אני בן 71 מאובחן בערמונית מוגדלת דרגה 3. ערכי PSA לאורך השנים בין 3-4. מטופל באלטרוקסין 100 לתת פעילות של בלוטת התריס, באנלדקס 5 מ"ג, פלווקס 75, קרטייה 100, ליפיטור 40 בעקבות 3 צינתורים בשנה וחצי האחרונות, בכל צינתור הוכנס סטנט.
    מתעורר פעם או פעמיים בלילה להתרוקנות. האורולוג שלי המליץ לי לטפל בבעיה באמצעות שתי תרופות: קסטרל ו-אבודרט. במדריך התרופות של קופת חולים כללית קראתי על תופעות לואי לא סימפטיות בשתי התרופות. שאלתי היא עד כמה היתרונות של 2 תרופות אלה עולה על ניזקן לאור מצבי הקרדיולוגי ולאור העובדה שאני לוקח אלטרוקסין לתת פעילות של בלוטת התריס.
    בתודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רפאל

ד''ר גאזי פארס
    13/08/2009

השילוב של קסטראל ואבודרט בטיפול בהגדלה שפירבה של הערמונית הוא שילוב מצויין וטיפול מומלץ. אין מניעה לקבל את התרופות הללו עם התרופות שאתה מקבל קבוע. האלטרנטיבה היא ניתוח . כל עוד שאתה מסתדר עם התרופות הללו עדיף להמשיך בהן. תהיה במעקב אורולוגי וידריכו אותך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה והעניינית

רפאל
    13/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערמונית מוגדלת

שימי
    18/08/2009

בן 68 מטופל באומניק (נוטל התרופה בבוקר) קם 4 - 6 פעמים בלילה למתן שתן
    psa קצת מעל לנורמה (בבדיקה ערמונית מוגדלת)
    נוטל תרופות נוספות ניאובלוק (פעמיים ביום) טריטייס 2,5 אלטרוקסין 100 אספירין
    ותרופה להורדת כולסטרול
    האם ניתן להסיר הגידול מהערמונית ללא פתיחת בטן ומה הדרך הטובה ביותר
    לטיפול וריפוי
    תודה,
    שימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו