שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    דנה
    20/08/2009

יש לי וריקוצלה דו צדדי,כך לפי אולטרסאונד.
    בזמן האחרון יש לי כאבים ברגליים ,כמו כאבי עייפות -כלומר אני מרגיש אפילו בבוקר את השרירים שלי נעולים כאילו אני צריך להוציא קליקים וכאילו הלכתי כל היום והרגליים שלי עייפות למרות שרק בוקר.בנוסף השרירים שלי ברגליים כואבים..האם יש סיכוי שזו השפעה של וריקוצלה?האם יש קשר בין וריקוצלה לבעיות ברגליים או בשרירי הרגליים?
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שלום דוד

ד''ר גאזי פארס
    20/08/2009

אין קשר בין הוריקוצילה לכאבים ברגליים.
    מכיוון שיש וריקוצילה דו צדדי אני ממליץ לך לבצע הדמיה לבטן ולאגן . והמשך בירור הכאבים ברגליים אצל רופא המשפחה .יעוץ אורולוגי בקשר לוריקוצילה.
    בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לד"ר

דנה
    22/08/2009

זה אומר שיכול להיות הקשר בין הוריקצל למה שתיארתי?איך בדיוק?לאן אתה חותר דר" ,זה חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוד

ד''ר גאזי פארס
    23/08/2009

בדרך כלל הוריקוצילה מופיעה בצד שמאל ב-15% מהזכרים בתקופת הברגות. באחוז הרבה יותר קטן גם מימין ,כך נולדים , זה לא גורם לכאבי רגליים ואין קשר בין הדברים.
    הופעת וריקוצילה באופן פתאומי משני הצדדים עם כאבים ברגליים מחייב בירור לשלול גורם בטני שלוחץ על כלי הדם ולכן צריך CT של הבטן והאגן.
    על כל מקרה תפנה לרופא שלך להמשך בירור הממצאים, לרוב מדובר בשתי בעיות שונות.
    החלמה מהירה.
    ד"ר פארס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה אחרונה לד'ר

דנה
    23/08/2009

הכאבים בעיקר ברגל ימין וזה לא כואב כמו שזה מעיק,האם דחוף לטפל בזה?האם זה אמור לעבור?מה האפשרויות שיכולות לגרום לזה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד שלום

ד''ר גאזי פארס
    23/08/2009

בלי לבדוק אותך לא אוכל לענות לך על השאליות הללו. לבדיקה פיזיקאלית כאן יש הרבה משמעות . הכאבים ברגליים יכולים להיות בשל בעיה ברגליים או באגן או בעמוד השדרה ככאב מקרין בשל לחץ על עצבים.
    לעיתים הכאב עובר מעצמו ללא התערבות ולעיתים מצריך טיפול.
    חבל לעסוק בספיקולציות ובאבחנה מבדלת ללא בדיקה רפואית ,זה רק יכניס אותך לדאגות מיותרות. תפנה לרופא מטפל והוא ידריך אותך .
    החלמה מהירה.
    ד"ר פארס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר,אני באמת רוצה להודות לך מקרב לב

דנה
    23/08/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו