ניתוח הידרוצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הידרוצלה
    כפיר
    25/08/2009

עברתי ניתוח הדרוצלה באשך הימני אתמול בתאריך 23/8 עכשיו אני לא שם לב לשום שוני בגודלו של האשך אשר עבר את הניתוח, מיקום האשך השתנה וכרגיל כאבי ניתוח..
    השאלה שלי היא עם זה נורמלי שהגודל של האשך לא השתנה לאחר הניתוח?
    או שיש מצב שהתוצאות יופיעו רק בעוד מספר ימים/שבועות/חודשים ..

תודה רבה על העזרה מקווה לתשובה בונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הידרוצלה

הוספת תגובה

• לכפיר שלום.

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    25/08/2009

לאחר הניתוח שכיח שמתפתחת בצקת רקמת שק האשכים אשר עלולה לעיתים לעבור בגודלה אפילו את זה של ההידרוצלה במקור.
    הבצקת הזאת נספגת\ חולפת תוך מספר ימים\ שבועות.
    מה שחשוב שתוודא הוא שלא מתפתח \ מחמיר כאב, אודם או גודל גודל הבצקת ושאין לך חום > 38,- במקרה כזה הייתי מתייעץ עם\ פונה לבדיקת הרופא המנתח.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הידרוצלה תגובה 2

כפיר
    25/08/2009

חום אין לי, אדמומיות בשק האשכים אין לי, פשוט הגודל לא הכי השתנה אולי בקצת פחות לעומת מה שהיה, אני שם לב שהאשך שינה מיקום זאת אומרת יש סוג של קו כזה שחוצה בין שני האשכים אני רואה שקצת מהאשך ממש על הקו הזה. זה סוג של קמט על השק, על העור בצורה של קו שמפריד בין האשכים אתה בטח מבין למה אני מתכוון.השאלה האם זה נורמלי שהאשך יהיה במקצת על הקו הזה?

בתודה, כפיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כפיר

ד''ר דמיטרי גולדין
    26/08/2009

כפי שד"ר כהן תיאר לאחר ניתוח הידרצלה ישנה בצקת ניכרת של רקמות של האשכים אשר גורמת לנפיחות השק משמעותית מקודם. לפי שאין אודם השק וחום גבוה מדובר במהלך רגיל לאחר הניתוח. שינוי מיקומו של האשך הוא גם משני לבצקת ותוך חודש צורת שק האשכים אמורה להסתדר. בד"כ נשאר הבדל מסויים בין חלק שק אשכים שנותח לחלק שלא נותח. חשוב בתקופה של שבועיים ראשונים להמנעממאמצים פיזיים וללבוש תחתונים צמודים מרימים את השק.
    רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

כפיר
    26/08/2009

תודה רבה, אתם עושים עבודה מצויינת בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו