דלקת בדרכי השתן שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן שלא עוברת
    צילה
    25/08/2009

שלום,
    אני בת 53"לפני שלושה שבועות בהיותי בחו"ל - חשתי צריבה בשתן, וצורך להטיל שתן לעיתים קרובות, פניתי לעזרה רפואית וקיבלתי ע"י רופא אנטיביוטיקה למשך 5 ימים. לאחר שובי ארצה חזרו אותן התחושות ופניתי לרופאת משפחה. לאחר תרבית שתן שבצעה אמרה לי כי יש לי חיידק בשתן ונתנה לי טיפול אנטיביוטי של CEFORAL למשך 5 ימים. כמעט סיימתי את המכסה, אלא שהתופעה לא חלפה, פניתי לרופאה שוב וקיבלתי אנטיביוטיקה למשך 3 ימים נוספים. בעוד יומיים אסיים את האנטיביוטיקה אולם אין שיפור בתחושתי. עדיין צריבה וצורך להטיל שתן לעיתים קרובות. "

ברצוני לציין שלא היה לי מעולם דלקת בשלפוחית השתן.
    מה ניתן לעשות ולמי לפנות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בדרכי השתן שלא עוברת

הוספת תגובה

• שלום צילה

ד''ר דמיטרי גולדין
    26/08/2009

צריבה ותכיפות ודחיפות להטיל שתן אלו תסמינים של דלקת דרכי שתן תחתונות אבל לא רק של דלקת. במקרה שלך שתסמינים לא חולפים תוך כדי טיפול באנטיביוטיקה מתאימה לפי רגישות חיידק בתרבית שתן היתי ממליץ לפנות לבדיקה אורולוגית יותר מקיפה- לחזור לתרבית שתן, לבצע בדיקת שתן כללית וסונר דרכי השתן בשלב ראשון ובהמשך לפי ממצאים בבדיקות ולפי מצבך היתי שוקל המשך הבירור.
    ההמלצה תבקשי מרופא משפחה הפניות לבדיקות אלו ואתם תפני לאורולוג.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו