צריבה בשתן + בפליטת זרע וכאבים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן + בפליטת זרע וכאבים בבטן
    איציק
    30/08/2009

יש לי צריבה בשתן + בפליטת זרע וכאבים בבטן כבר כחודש (יש לי דלקת קרוהן במעי הדק משנת 2002 אבל אף פעם לא היו לי דברים כאלה) עשו לי בדיקת שתן 4 פעמים והכל תקין האם יכול להיות שיש לי דלקת בערמונית ? ואם כן יש איזה בדיקה שמגלה את זה ?
    יש לציין כי עשיתי צילום CT של בטן +אגן לפני חודשיים וחוץ מהדלקת קרון שרואים שם לא מצאו משהו מיוחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה בהטלת שתן ובפליטת זרע

פרופ' אבי שטיין
    31/08/2009

שלום אליהו

תופעות אלו בהחלט ייתכן ונובעות מדלקת ערמונית. ראשית עליך לבצע "תבחין כוסות" . הבדיקה מבוצעת בצורת הטלת שתן לפני ואחרי עיסוי ערמונית דרך הרקטום.

שלך

פרופ' שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה ד"ר

איציק
    31/08/2009

אם אפשר לקבל פרטים כיציד זה מתבצע ? הרדמה וכו' ..
    ותוך כמה זמן מגיע תשובה
    תודה רבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאליהו שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    31/08/2009

אנא פנה לאורולוג בקופ"ח.
    הבדיקה מתבצעת במשרד, ללא הרדמה.
    זו פשוט בדיקת שתן לתרבית המתבצעת לפני ואחרי ביצוע בדיקה רקטאלית ועיסוי של הערמונית וזאת במטרה להפיק נוזל מהערמונית המכיל חיידקים שלא נמצאו בבדיקת השתן ה" רגילה". משך הזמן עד לקבלת תשובה יהיה כשבוע ימים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו