מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי דלקת ...איציק01/09/2009
יש לי צריבה בשתן ובפליטת זרע כבר חודשיים - 3 חודשים , עשיתי בדיקת שתן 4 פעמים ולא היה כלום , הרופא משפחה הפנה אותי לאורולוג והוא אמר שיש לי דלקת בערמונית (הוא קבע זאת ללא כל בדיקה ) ונתן לי אנטיביוטיקה - ציפרוגיס 500 בבוקר ו500 בערב למשך 30 יום , תוך כמה זמן אמורה להשפיע לקיחת התרופה - אני לוקח כבר 3 ימים ועדין יש צריבה בשתן ובפליטת זרע .
האם הרופא יכול לקבוע ככה ללא בדיקה שיש דלקת בערמונית ? אולי הדלקת ממקור אחר ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דמיטרי גולדין01/09/2009כדי לקבוע בוודאות דלקת הערמונית יש לבצע בדיקת שתן ותרבית שתן לפני ואחרי עיסוי הערמונית ובמידה ובדיקת שתן לפני העיסוי תקינה ואחריו ישנם סימני דלקת וצומך חיידק אז קובעים שישנה דלקת הערמונית. זה לפי הספר. במצאיות לבצע את הבדיקה לא תמיד ניתן מיגבלות הזמן ונגישות מעבדה. לכן ברוב המקרים אבחנת דלקת הערמונית קובעים לפי תסמינים מתאימים, רגישות הערמונית בבדיקה ולפעמים סימני דלקת בבדיקת זרע. קו ראשון של הטיפול זה אנטיביוטיקה כמו ציפרו ל-3-4 שב'. הטבה בתסמינים צפויה רק כעבור שבועיים. בד"כ כלל דלקת הערמונית היא מחלה כרונית עם תכופות של החמרה והטבה בתסמינים ועדיין אין טיפול יעיל.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התשובה
איציק02/09/2009קו ראשון זה ציפרו ומה אחרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב ד"ר
איציק02/09/2009למה חודש אם בד"כ שמקבלים אניטביוטיקה כמו מוקיספן מקבלים ל7-10 ימים ומרגישים שיפור תוך יום-יומיים ? ואיך הרופא קבע שיש לי דלקת בלי לנגוע / לבדוק אותי ורק על סמך שאמרתי לו שיש לי צריבה בשתן ועשיתי 3 פעמים תרבית שתן ולא מצאו כלום והוא שאל אותי אם יש גם צריבה בפליטת זרע ועניתי שכן אז הוא אמר "כנראה שיש לך דלקת בערמונית" ... תיקח ציפרו 30 ימים 500 בבוקר ו500 בערב .
* יש לי כאבים בצד ימין וגם בגב בצד ימין , מה הסיכוי שיש לי אבנים בכליות לפי מה שאני מספר ומה הסיכוי שזה באמת דלקת בערמונית ?
אני סובל מדלקת קרוהן בחיבור של המעי הדק עם המעי הגס וגם מתיסמונת פיברומיאלגיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אליהו
ד''ר גאזי פארס03/09/2009כפי שהסביר ד"ר גולדין טיפול בדלקת כרוני בערמונית מתבסס על העקרונות הבאים:
1- טיפול אנטיביוטי שחודר לתוך הערמונית בריכוז גבוה כמו ציפרוקסין, טריביד וכולי.
2- טיפול אנטיביוטי ממושך (חודש לפחות) היות והערמונית היא בלוטה מלאה בהפרשות.
עד שהאנטיביוטיקה תגיע להפרשות ותשמיד את החידקים לוקח זמן ארוך.
לדעתי האורולוג שלך קבע את האבחנה לפי הקליניקה וזה לגיטימי .
אם יש לך ספיקות,במקביל לטיפול האנטיביוטי , יש מקום לבצוע US דרכי שתן ו/או CT פרוטוקול אבנים לשלול פתולוגיה אחרת.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב איציק
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/09/2009דלקת הערמונית עלולה לנבוע מזיהום חיידקי או ע"י גורם אחר לא זיהומי. במקרה השני אין תבחין היכול לאשר בודאות את האבחנה אלא היא נקבעת ע"י הקליניקה.
ממליץ לבצע ראשית תרבית 4 כוסות ובהמשך לפנות שוב לייעוץ אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין ....
איציק07/09/2009האורולוג לא הכניס לי אצבע לרקטום לבדוק גודל ורגישות ולא תבחין כוסות מה עושים ? הוא אמר שלא צריך , יש לציין שאני בן 30+ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק שלום....
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן07/09/2009וחבל שכך ...
לכשמדובר בתלונות ממושכות ומשבוצעו הבדיקות הראשוניות הבדיקות הנ"ל מתבקשות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תבחין כוסות
איציק07/09/2009אם לא מוצאים כלום אז זה אומר שזה לא מחיידק וזה כרוני ?
ןמה עושה החימום / עיסוי של ערמונית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן07/09/2009אכן זו מחשיד למצב כרוני.
יש חולים בהם החימום הקל על הבעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת במצב כרוני ...
איציק07/09/2009יש הרבה מהחולים שאומרים ששום תרופה לא עוזרת גם לא 1000 כדורי אנטיביוטיקה ליום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן07/09/2009הרבה מהחולים לפעמים צודקים ,
אבל במיוחד אם הם יקחו 1000 כדורים ליום,- כי אז הם יהיו נורא-נורא -נורא חולים .
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)