נוזל זרע סמיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל זרע סמיך
    ניר
    05/09/2009

שלום, אני בן 45 בריא בד"כ, נמצא בבירור כמה חודשים עם תופעה של נוזל זרע סמיך ופליטה איטית ובכמות קטנה - הכל ביחס למה שהיכרתי - השינוי חל בפתאומיות. לא נמצאו חיידקים בשתן, בזרע ובמבחן 4 כוסות. ללא ממצאים באולטרסאונד אשכים ודרכי שתן. ללא ממצאים בבדיקת ערמונית. יצויין כאבים במשך כל התקופה באשכים ובטן תחתונה בעיקר בצד שמאל אך לעיתים גם בצד ימין. אחרי טיפול בציפרו ונוגד דלקת ואחרי 6 שבועות דוקסילין - יש הטבת מה בתסמיני הכאב - תכיפות ועוצמה - ללא שינוי בסמיכות נוזל, כמות וצורת פליטה. לאן ממשיכים מכאן? תודה על התייחסות אני מודאג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל זרע סמיך

הוספת תגובה

• לניר

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    05/09/2009

לפי בירור שעברת, יש לך אורולוג מצויין.
    עברת כל מה שנדרש.
    בשלב זה ככל הנראה יש מקום למעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי

ניר
    06/09/2009

לצערי האם אני מבין נכון שהתסמינים יהיו כרוניים מעכשיו? - האם זה נכון? האם יש דרך להקל על הכאב ו או לטפל בתופעת הסמיכות ומיעוט נוזל הזרע? יצויין גם שבעבר היה עודף של נוזל סיכה שהופיע לפני הפליטה - וכעת זה נעלם לגמרי - האם יש במידע זה תוספת שיכולה לעזור? ובכלל - מה שכיחות התופעה? האם מצב זה נחשב בנורמה? וכן האם יש מקום לחשש מפני החמרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ניר

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    07/09/2009

לגבי נושא הכאבים אני ממליץ להמשיך בבירור ולהגיע לאבחנה ועל בסיס האבחנה להתאים טיפול.
    באשר למיעוט נוזל הפליטה, יש לברר האם בנוסף ישנן הפרעות כלשהן במתן השתן ואף לבדוק זרימת שתן. כמו כן באם אתה נוטל תרופות חדשות כלשהן לעתים ההסבר מצוי בטיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו