מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ודליפה מסביב לקטטרלב13/09/2009
אני סובל שנים מפרוסטטה מוגדלת, טופלתי בקסטרל ואומניק, לפני כחודש התאשפזתי עקב דלקת בדרכי השתן, טופלתי באנטיביאוטיקה לוריר ובהמשך PO. השתחררתי עם קטטר, ניסיון גמילה לא הצליח, למרות שאירית שתן 50 מל', הוחזר קטטר עקב כאב חד וספזם בזמן מתן שתן. עכשיו ממתין לבדיקות אורופלומטריה מורכבת וUS דרכי שתן. בעיה היא שלמרות קטטר וש לי דליפת שתן לסירוגין מסביב לקטטר - אחרי שאני מרוקן שלפוחית, מופיע כאב חד/התכווצות באזור שלפוחית ואחר כך דולף שתן. הוחלף קטטר, שונה גודלו, אך בעיה נשארת. איזה בירור אפשר עוד לעשות? בתודה, לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ודליפה מסביב לקטטר
פרופ' אבי שטיין13/09/2009שלום לב
הכאב שאתה מתאר נובע בדרך כלל מהתכווצויות של שלפוחית השתן סביב לקטטר. הטיפול בכך, כמובן כל זמן שיש לך קטטר הינו טיפול בנוביטרופן או דטרוזיטול או ספזמלגין. צריך כמובן לבדוק עם הרופא המטפל אם מותר לך לקחת תרופות אלו .
בהצלחה
פרופ' אבי שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לב15/09/2009תודה על תשובתך. עוד שאלה, הוצא קטטר, ניסיתי לקיים יחסי מין, אך תוך כדי הופיע כאב חד, לא יודע להגדיר מיקום(שופחה או פרוסטטה או שלפוחית). הכאבים המשיכו גם למחרת, בעוצמה נמוכה יותר, בזמן הטלת שתן . מה זה יכול להיות? תודה. לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לב
ד''ר דמיטרי גולדין15/09/2009למי שנושא קטטר שתן אפילו תקופה קצרה מאד ישנה סבירות גבוהה לפתח זיהום בדרכי השתן. רצוי עכשיו לבצע תרבית שתן ולטפל בחיידק לפםי הרגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

