מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפידידימיטיסבני19/09/2009
ד"ר שלום,
הייתי אתמול במיון. האנמנזה היא: הפידידימיטיס-דלקת יותרת האשך.
התסמינים: כאב בבטן התחתונה בצד שמאל ובאשך( האורלוג אמר שמה שכואב לי זה יותרת האשך ולא האשך).ללא נפיחות ואודם באשך. אין חום. ללא צריבה בשתן,ללא הפרשות, אין דחיפות ותכיפות במתן שתן. לא קיימתי יחסי-מין לא מוגנים.
לאור התסמין היחידי של כאב בבטן ובאשך ושלילת כל התסמינים האלה היית חושב בכלל על דלקת יותרת האשך?
עברתי בדיקות דם. תרבית לשתן תשובות רק בעוד יומיים-שלושה.
לפי בדיקות הדם- והשתן כללי,האורולוג מסר שיש לי זיהום..
שאלתי האם:
איך אפשר לדעת בכלל לפי בדיקות דם ושתן מה סוג הזיהום/דלקת,כלומר,ניתן בכלל לדעת את סוג הזיהום/הדלקת הספציפי? ? כלומר, אפשר לדעת לפי בדיקות הדם והשתן שמה שיש לי זה דלקת יותרת האשך ולמה לא דווקא orchitis-דלקת האשך?
האם כדי לתת הבחנה מדוייקת יותר לגבי סוג הזיהום או הדלקת נדרשות בדיקות מקיפות יותר ממה שעשו לי? כמו-סריקת אשכים וצילומים שונים.
מה שיותר מדאיג אותי הוא שאני לא מצליח להגיע לסיפוק ואין שפיכת זרע !! אנא התייחס לעניין בבקשה. יש קשר לדלקת?
אודה לך אם תכוון אותי,לחזור למיון לדעתך? איזה בדיקות אבקש שיערכו לי בנוסף?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונן
ד''ר גאזי פארס20/09/2009האבחנה של דלקת ביתרת האשך מתבססת בעיקר על הבדיקה הפיזיקאלית וניתן להיעזר בבדיקות מעבדה ,דם ושתן. בנוסף US אשכים יכול לאמת את האבחנה.
אם אתה מרגיש שהמצב מחמיר תפנה חזרה למיון לבדיקה חוזרת ולהערכה יותר מעמיקה.
החלמה מהירה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פארס, לא התייחסת לעניין הזה.
בני20/09/2009מה שיותר מדאיג אותי הוא שאני לא מצליח להגיע לסיפוק ואין שפיכת זרע !! אנא התייחס לעניין בבקשה. יש קשר לדלקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונן
ד''ר גאזי פארס25/09/2009המצב הזה יכול להיות קשור בדלקת. אם המצב לא ישתפר אחרי ההחלמה מהדלקת תפנה לאורולוג לבדיקה.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)