מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףמ18/10/2009
שלום
אני בן 22 סבלתי מדם בזרע במשך שהותי בצבא במשך 3 חודשים הלכתי לרופא הוא עשה לי בירורים תרבית זרע ואמר לי שהכל בסדר . זה הפסיק למשך חודש ואחר כך עוד פעם הופיע למשך 3 חודשים בערך אמרתי זה יעבור חיכיתי ואחרי הזמן הזה הדם הפסיק אבל שהדם הפסיק הזרע יוצא לי חלקים דליל חלקים גושי והוא לא דביק אני רוצה לדעת מה זה יכול להיות בבקשה ומה צריך לעשות?
נ.ב
אני סובל גם במשך שנה וחצי מבלוטה ליד וצמוד לכיס האשכים בצד שמאל הרופאים שללו שהדם מגיע מהבלוטה (הרופאים אמרו שזה שערה הפוכה וזה לא מסוכן) והרופאה האחרונה נתנה לי משכה בשם אפלומיצין היא הורידה לי את הבלוטה ויכול להיות שבגלל זה הזרע גושי? אני רוצה לשלול אופציה לסרטן הערמונית?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
פרופ' אבי שטיין18/10/2009שלום רב
ראשית אם יש לך בלוטה בעור שק האשכים זה כנראה באמת לא הסיבה לדימום בזרע. לגבי סרטן ערמונית הוא מאד מאד נדיר אם בכלל קיים בגיל זה.
אז מה בכל זאת? צריך לבצע אולטרסאונד של דרכי השתן. לבדוק שתן לבדיקת ציטולוגיה. לבצע לך בדיקה רקטלית ואם כל זה תין ייתכן ויש מקום לציסטוסקופיה שזו הסתכלות עם אופטיקה לשלפוחית ולשפכה.
בהצלחה
פרופ' שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)