בעיית זיקפה ועקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה ועקמת
    חסוי
    21/10/2009

בן 25.

יש לי עקמת חמורה של כ80 מעלות למטה. אינני זוכר אם היא מולדת או נרכשת, קיימת לפחות 4 שנים.
    יכול לחדור למרות העקמת, בתנאי שהזקפה נוקשה מאוד.

הבעיה השניה היא חוסר יכולת לשמר זיקפה וכפועל יוצא חוסר יכולת לחדור לאורך זמן, וכאמור נדרשת לי זיקפה נוקשה לאור העקמת.

לדעתי הבעיה עם הזיקפה היא במשהו מכני לחלוטין במנגנון הזרמת הדם - ישנה פעולה אגרסיבית שאני עושה עם האגן יחד עם מתיחה מסויימת של האיבר, אשר גורמת לאיבר להגיע לזיקפה מלאה וחזקה תוך זמן קצר. אני מניח שהפעולות משחררות מכשול מכני כלשהו בהזרמת הדם (הפעולות אינן גורמות לגירוי מיני), אך לאחר מכן אני מתקשה לשמר את הזיקפה ומוכרח לחזור על הפעולות הללו אשר מונעות ממני לחדור.

האם העקמת אחראית לבעיות הזיקפה?
    מה הטיפול כאשר ישנה בעיה מכנית בשימור הדם בזיקפה (בין אם בשל העקמת ובין אם לאו)? האם ויאגרה יסייע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה ועקמת

הוספת תגובה

• שלום שמשון

ד''ר דמיטרי גולדין
    21/10/2009

עקמת הפין בד"כ אינה סיבה לזיקפה מוחלשת ותיקון כירורגי של עקמת לא משפר זיקפה. לגבי וויאגרה לא ניתן לדעת בלי לנסות את התרופה. בכל מקרה ממליץ שתפנה לאורולוג ותדון איתו את אפשרויות טיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו