מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של קסטראלשי11/11/2009
לרופאים המכובדים שלום רב.
התחלתי טיפול בקסטראל ואמרו לי שיש לפעמים בעיות בתפקוד המיני עקב נטילת התרופה כגון שפיכה אחורית(מה זה ? נשמע מפחיד) ואו עיכוב באורגזמה(שזה דווקה לפעמים יתרון) ובאחוז קטן מאוד מהחולים גם בעיות בזיקפה. מה נכון? ומה לא נכון? אם בכלל.
ברצוני לציין שהתפקוד המיני שלי תקין. אני בן 57.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
ד''ר גאזי פארס12/11/2009אין לך מה לחשוש , תתחיל את הטיפול בקסטראל.
שפיכה אחורית= בסיום יחסי מין אתה מרגיש שפלטת זרע אך הזרע לא יוצא כי הוא זורם אל תוך כיס השתן ויוצא עם השתן אחר כך כשאתה משתין . תופעה זו איננה מסוכנת ולא מזיקה ומופיעה באחוז מאוד קטן במטופלים בקסטראל.
התופעה הפיכה. כלומר עם הפסקת הטיפול חולפת לחלוטין.
רוב המטופלים בקסטראל נהנים מהשפעתו החיובית על זרימת השתן ולא גורם להם שום תופעה שלילית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסטרל
יוסי20/11/2009שלום ד"ר
אנחנו רוצים להכנס להריון ויש לי בעיה שפיכה רופא שבדק אותי טוען שזה כתוצאה משמוש בקסטרל
psa =1.91 בבדיקת ערמונית לפני שנה גודל 86 סמ"ק מרקם תקין בבדיקה היום
במידה והפסיק טיפול בקסטרל האם הבעיה תפטר לגבי שפיכה תקינה ולאחר כמה זמן ארגיש שיפור ומה הפתרון אז לבעית זרם ההשתנה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יוסי
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום26/11/2009לצורך ש]יכה תקינה יש להפסיק כאמור את הטיפול בקסטרל.
השפעצ התרופה תפוג תוך ימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)