תופעות לוואי של קסטראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של קסטראל
    שי
    11/11/2009

לרופאים המכובדים שלום רב.

התחלתי טיפול בקסטראל ואמרו לי שיש לפעמים בעיות בתפקוד המיני עקב נטילת התרופה כגון שפיכה אחורית(מה זה ? נשמע מפחיד) ואו עיכוב באורגזמה(שזה דווקה לפעמים יתרון) ובאחוז קטן מאוד מהחולים גם בעיות בזיקפה. מה נכון? ומה לא נכון? אם בכלל.
    ברצוני לציין שהתפקוד המיני שלי תקין. אני בן 57.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של קסטראל

הוספת תגובה

• שי שלום

ד''ר גאזי פארס
    12/11/2009

אין לך מה לחשוש , תתחיל את הטיפול בקסטראל.
    שפיכה אחורית= בסיום יחסי מין אתה מרגיש שפלטת זרע אך הזרע לא יוצא כי הוא זורם אל תוך כיס השתן ויוצא עם השתן אחר כך כשאתה משתין . תופעה זו איננה מסוכנת ולא מזיקה ומופיעה באחוז מאוד קטן במטופלים בקסטראל.
    התופעה הפיכה. כלומר עם הפסקת הטיפול חולפת לחלוטין.
    רוב המטופלים בקסטראל נהנים מהשפעתו החיובית על זרימת השתן ולא גורם להם שום תופעה שלילית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסטרל

יוסי
    20/11/2009

שלום ד"ר

אנחנו רוצים להכנס להריון ויש לי בעיה שפיכה רופא שבדק אותי טוען שזה כתוצאה משמוש בקסטרל
    psa =1.91 בבדיקת ערמונית לפני שנה גודל 86 סמ"ק מרקם תקין בבדיקה היום
    במידה והפסיק טיפול בקסטרל האם הבעיה תפטר לגבי שפיכה תקינה ולאחר כמה זמן ארגיש שיפור ומה הפתרון אז לבעית זרם ההשתנה
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יוסי

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    26/11/2009

לצורך ש]יכה תקינה יש להפסיק כאמור את הטיפול בקסטרל.
    השפעצ התרופה תפוג תוך ימים ספורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו