מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום .. כאבים בשתןאנונמי17/12/2009
שלום וחג שמח .. אני בחור בן 17
לפני כמה ימים הרגשתי שורף באיבר המיני
כאשר היתי משתין הייה שורף לי , הפיפי הייה יוצא לי בקמיות קטנות כל רבע שעה קצת
וממש שורף ..
הלכתי לרופא משפחה הוא הביא לי ללכת לבדוק שתן
הלכתי והכל יצא תקין בלי שום דלקות ובלי שום בעיות
יש לי שאלה .. אם זה יצא בלי דלקות
והוא הפנה אותי לבדיקת דם .. זה יכול להיות משהו יותר רציני ?
כמו ניתוח או משהו ?
תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלי וחג שמח
ד''ר גאזי פארס17/12/2009יתכן ויש לך דלקת בדרכי השתן, אך יתכן גם שזה מצב חולף ואין לו משמעות.
תעשה בדיקות שתן לכללית ולתרבית דרך הרופא המטפל .לפי התוצאות והתלונות שלך הרופא שלך ישקול המשך טיפול ואולי בירור ע"י אורולוג.
החלמה מהירה.
ד"ר פארס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל להכנס שוב
אנונמי17/12/2009אבל רשמתי לך שהלכתי לרופא משפחה ועשיתי בדיקה
ולא מצאו כלום ..
זה יחלוף עם הזמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל להכנס שוב
אנונמי17/12/2009אבל רשמתי לך שהלכתי לרופא משפחה ועשיתי בדיקה
ולא מצאו כלום ..
זה יחלוף עם הזמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלי
ד''ר גאזי פארס17/12/2009אם הבדיקות תקינות אז סיכוי גדול שזה יחלוף מעצמו.
אך אם זה ימשך אני מציע לך לפנות לאורולוג לבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. אך יש לי עוד שאלה
אנונמי17/12/2009אחרי כמה ימים בממוצע זה אמור לעבור מעצמו .. ?
בברכה וסליחה על יותר מדי השאלות ..
וחג שמח :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב אלי
ד''ר גאזי פארס17/12/2009מתי יעבור? זה תלוי בסיבת הצריבה בשתן .היות ואני כעת לא יודע מה סיבת הצריבה לא אוכל לענות לך . פשוט אם הצריבה עדיין קיימת נא לפנות לאורולוג לבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)