בעיה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    רוני
    21/12/2009

שלום ד"ר
    אני בן 22 יש לי בעיה שהיא כבר מפריעה לי תקופה ארוכה לפני 7 חודשים בערך היה לי דם בזרע למשך חודשיים בערך ואחר כך הפסיק אחרי חודש בערך חזר לי שוב וזה היה כבר תקופה של 3 חודש (הלכתי בפעם הראשונה לרופא כשהייתי בצבא והוא עשה לי בדיקות שהראו שהזרע תקין ועוד כמה בדיקות ) אחרי התקופה של ה3 חודש הפסיק הדם אבל הזרע נהיה כמו מים לא כמו זרע רגיל ויוצא בזמן של השפיכה גם חתיכות אני לא יודע מה זה אולי זה דם קרוש וזה שורף מאוד. בזמן של הדם לא יכלתי לקיים יחסים כי זה לא נעים. אבל אחר כך ניסיתי לקיים יחסים והאבר מין לא מתפקד כמו שצריך הוא לא מגיע לזקפה מלאה אני לא יודע מה לעשות אם תוכל/י לעזור לי זה יהיה מצווין רק לכוון אותי אפילו שאני ידע מה לעשות

תודה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• עוד משהו....

רוני
    21/12/2009

לא קיבלתי מכה או משהו הדם בא לבד לא יודע ממה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב רוני

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    22/12/2009

למרות שבמרבית המקרים הופעת דם בזרע אין לה משמעות קלינית הרי שבמרה שלך בו התופעה חוזרת ומלווה בתופעות נוספות יש חשד שהגורם הסביר הוא תהליך דלקתי בערמונית.
    ממליץ החום לפנות לאורולוג לקביעת האבחנה והתאמת הטיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו