מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רציניתרוני21/12/2009
שלום ד"ר
אני בן 22 יש לי בעיה שהיא כבר מפריעה לי תקופה ארוכה לפני 7 חודשים בערך היה לי דם בזרע למשך חודשיים בערך ואחר כך הפסיק אחרי חודש בערך חזר לי שוב וזה היה כבר תקופה של 3 חודש (הלכתי בפעם הראשונה לרופא כשהייתי בצבא והוא עשה לי בדיקות שהראו שהזרע תקין ועוד כמה בדיקות ) אחרי התקופה של ה3 חודש הפסיק הדם אבל הזרע נהיה כמו מים לא כמו זרע רגיל ויוצא בזמן של השפיכה גם חתיכות אני לא יודע מה זה אולי זה דם קרוש וזה שורף מאוד. בזמן של הדם לא יכלתי לקיים יחסים כי זה לא נעים. אבל אחר כך ניסיתי לקיים יחסים והאבר מין לא מתפקד כמו שצריך הוא לא מגיע לזקפה מלאה אני לא יודע מה לעשות אם תוכל/י לעזור לי זה יהיה מצווין רק לכוון אותי אפילו שאני ידע מה לעשות
תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו....
רוני21/12/2009לא קיבלתי מכה או משהו הדם בא לבד לא יודע ממה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב רוני
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/12/2009למרות שבמרבית המקרים הופעת דם בזרע אין לה משמעות קלינית הרי שבמרה שלך בו התופעה חוזרת ומלווה בתופעות נוספות יש חשד שהגורם הסביר הוא תהליך דלקתי בערמונית.
ממליץ החום לפנות לאורולוג לקביעת האבחנה והתאמת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)