מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- UTIאמא מודאגת24/12/2009
יש לי דלקת בדרכי שתן וקיבלתי אופלודקס למשך 5 ימים במינון של 400 מ"ג ביום מחולק לשתי מנות. רציתי לשאול אחרי כמה כדורים אני אמורה לחזור ולחוש כרגיל. אחרי כדור אחד היה שיפור משמעותי ועכשיו אני אחרי השני ועדיין זה לא מושלם. ידע לי שההשפעה היא מהירה מאוד. מתי בד"כ
התחושה שבה לקדמותה באופן מלא?
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף בבקשה
אמא מודאגת24/12/2009רציתי לציין שכרגע נטלתי את המנה השלישית של האופלודקס ומה שמוזר לי זה שלמרות שהתחלתי את הטיפול אתמול בערב היום יש החמרה (שהחלה לאחר כתיבת הודעתי הראשונה) מבחינת תכיפות השתן. אין את הכאב העמום שהיה אתמול כשהתחלתי את הטיפול (למרות שגם עכשיו יש כאב בלחיצה או במכה קטנה על הבטן התחתונה..אבל לא כאב ללא כל סיבה כמו אתמול). השיפור הוא שהשתן זורם והתחושה בעת הזרימה היא נוחה יותר. לא היתה צריבה או כאב גם אתמול, רק מעין תחושת שהאזור כאילו חם...לא יודעת קשה להסביר. מכשעתיים לאחר המנה השניה אני נמצאת יותר בשירותים מחד אך אי הנוחות בין לבין השתפרה משהו...האם הגיוני??
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב שרון
ד''ר גאזי פארס24/12/2009בדרך כלל אחרי 24 שעות מתחילת הטיפול מתחילה להיות הקלה בתלונות . ההקלה בתלונות היא הדרגתית. העלמות התלונות בדרך כלל אחרי 3-4 ימים אם הטיפול האנטיביוטי מתאים.
נראה לי שהתגובה שלך לטיפול בטריביד היא טובה, ומה שאת מספרת זה נורמלי.
תמשיכי בטיפול 7 ימים עם שתיה רבה התלונות אמורות לחלוף.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)