דלקות חוזרות בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בדרכי השתן
    טל
    26/12/2009

שלום ד"ר,

הנני בת 35 לאחר שתי לידות קיסריות. בשנים האחרונות סובלת מדלקות תכופות בדרכי השתן תמיד אותו חיידק, אי קולי. מאז הלידה האחרונה תכיפות הדלקות גברה- בשנה האחרונה סבלתי משבע דלקות!! נשלחתי לבירור של אולטראסאונד דרכי שתן ויצא תקין. אציין כי בקושי יש לי סימפטומים תמיד הדלקת בגדר חשד בגלל מיחושים קלים בבטן התחתונה בזמן הטלת שתן ובדיקת התרבית מאששת זאת. הגעתי למצב שאני חיה מאנטיביוטיקה לאנטיביוטיקה ואינני מרוצה ממצב זה. אני מיואשת, מה עוד ניתן לעשות?? הנני בחורה נקייה השומרת על הגיינה, מטילה שתן לפני ואחרי יחסי מין.
    אודה לך על עזרתך
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בדרכי השתן

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    26/12/2009

אני ממליץ לך לפנות לאורולוג להשלמת הבירור וטיפול. יתכן והוא ירצה להרחיב בירור מעבר לאולטראסאונד... במידה והבירור הנוסף יהיה תקין-יתכן ותשקל אופציה של מתן אנטיביוטיקה באופן מניעתי, כדור או חצי כדור פעם ביום לתקופה של כמה חודשים. הוא יבחר לך אנטיביוטיקה, המתאימה לסוג החיידק ורגישויות שלו, יתכן ויתן בנוסף תקבלי המלצה לכמוסות של חמוציות.
    בכל מקרה, יש מקום לפנות לאורולוג.

בהצלחה
    ד"ר קונסטנטינובסקי אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו