מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח ברית מילהחסוי05/01/2010
שלום,
אני בן 19 עברתי ניתוח ברית מילה, עבר שבוע+ היתי בביקור אצל רופא אורולוגי, הוא אמר לי כמה דברים ונתן כמה הסברים. רק בגלל שהוא דיבר מהר והיה שם דיי לחץ אז לא הצלחתי ממש להבין אותו ולמה הוא מתכוון
היא אמר שבאיזור הניתוח משהו יתייבש ויפול... (אולי לא ממש הבנתי אותו נכון) לפי מה שהבנתי הוא אמר שבאיזור הניתוח, העור יתייבש ויפול תוך שבוע שבועיים משהו כזה...
השאלה שלי, האם זה באמת ככה או שאני הבנתי אותו לא נכון, ואם כן אז מה יפול, ולמה?
אם אפשר לקבל קצת הסבר מפורט יותר שאני ידע ויבין מה הולך לקראות.
תודה על העזרה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין05/01/2010ככל הנראה הוא התכוון שתפרים על הפצע מסוג שלא צריך להוציא הם פשוט מתמססים חלקית ומתנתקים כעבור שבוע-שבועיים. זה הכל. עור של פין לא מתנותק ולא נופל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות ואיזור הניתוח
חסוי07/01/2010ויש לי עוד 2 שאלות,
יש לי נפיחות מתחת לכיפה, כמה זמן בערך היא תהיה?
ואיזור הניתוח הוא דיי בולט ורואים אותו ואת התפרים, תוך כמה זמן בערך זה יהיה נורמאלי שאני יראה את איזור הניתוח כאילו חלק מהגוף שלי או אולי אפילו צבע של איזור הניתוח יהיה פחות או יותר בצבע האור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ד''ר גאזי פארס07/01/2010החלמה מלאה של הפצע אחרי ניתוח ברית לוקחת כחודש ימים . במשך תקופה זו אתה תרגיש שיפור מיום ליום. הבצקת תספג לאט לאט והתפרים יתנתקו וירדו בהדרגה.
סבלנות והכל יסתדר.אחרי חודש הכל יראה אחרת.
החלמה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)