אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח
    צבי
    01/02/2010

לצוות הרפואי שלום רב
    בחודש אוג' האחרון עברתי ניתוח להסרה חלקית של הפרוסטטה בגין מספר פעמים של עצירת שתן
    בהמלצתו של ד"ר קונטנינובסקי הנכבד. מאז אין לי לא ולא לילה אני כל הזמן הולך להשתין .
    בדיקות דם שעשיתי יצאו תקינות בדיקת שתן לציטולוגיה יצאה תקינה.
    הכל בסדר ואני לא יכול לעמוד בזה אין לי לא יום ולא לילה אני כל הזמן בשרותים ולא מתרוקנן
    פעמים שלוש בשעה זה רגיל. מרוב יציאה לשתן גם כואב ליבקצה עבר המין.
    העצבים שלי כבר מרותים מאוד מאוד. והמצב שלי נראה בלי תיקווה.
    ובכל זאת אני שואל. מה לעשות? כי זה לא יכול להמשך כך. לא יכול להיות שלאחר ניתוח חצי שנה
    והמצב קשה יותר מקודם.

צבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• לצבי שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    01/02/2010

ברורים מדבריך התסכול וצורך בעזרה -אם כך אתה חש לאחר ניתוח שהיה לכאורה אמור לפתור את הבעיית הטלת השתן אצלך.
    רצוי שתעבור ברור שיכלול: בדיקת שתן לכללית ותרבית , שתן לציטולוגיה, בדיקת זרם השתן (Uro-flow-metry) ,בדיקת אולטראסאונד של דרכי השתן (הכולל את הכליות, מידת ומראה הערמונית , ותאור השלפוחית לפני ולאחר ההתרוקנות). הבדיקות הללו יאפשרו לאורולוג מטפל לבדוק מהו הכוון שבו יש להמשיך לטפל.
    בנוסף יש לשקול ביצוע בדיקה אורודינאמית שתפקידה לברר האם אתה סובל עדיין מבעיה "חסימתית"( של התרוקנות) או שמא מדובר בבעית "אגירה" ( של שלפוחית עצבנית).
    בהתאם לתוצאות הבדיקה ניתן יהיה להמליץ לך על אופן הטיפול הרלוונטי.
    אנא פנה בהקדם לאורולוג שלך לביצוע הנ"ל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו