השתנה תכופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתנה תכופה
    שי
    12/04/2010

היי, אני בחור כבן 20 ויותר משנתיים סובל מבעיה של השתנה תכופה. נטלתי OFLODEX כאבחנה ראשונית של פרוסטטיטיס והבעיה אינה השתפרה בהרבה. לאחר הפסקה מסוימת נטלתי NOVITROPAN ומשזה לא עזר נטלתי תרופה בשם SPASMEX ומשזה לא עזר ,נכון לעכשיו אני נוטל תרופה בשם PROMNIX. וגם לא חש שיפור בהרבה (האורולוג שאצלו אני מטופל מאבחן זאת כשלפוחית שתן בצורת אגס ולא בצורת תפוח וששרירי השלפוחית קשים מדי). הבעיה הזאת מציקה לי נורא ופוגעת נורא באיכות החיים שלי, אני נוטה לסבול ממנה בעיקר במזג אוויר קר ותכיפות מתן השתן מגיעה לרבע שעה בערך יש לציין שעשיתי בדיקת אורודנימיקה פעמיים ולפי התוצאות הזרימה תקינה. הבעיה העיקרית שלי שאיני מצליח להגיע להתרוקנות בפעם אחת .אני אשמח אולי לאיזושהי הבחנה/ייעוץ ראשוני בנוגע לבעיה שלי. אולי זאת בעיה נוירולוגית כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתנה תכופה

הוספת תגובה

• לשי שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    12/04/2010

PROMNIX ודו' הן תרופות שנועדו לרוב לטיפול בחסימת מוצא השלפוחית על רקע הגדלת ערמונית וזהו לא המצב המאפיין אנשים בגילך (~20) - לפיכך לא מפתיע הוא שאינך מגיב לטיפול זה.
    כעיקרון בסיכומה של הבדיקה האורודינאמית שביצעת ( פעמיים) אמור היה המאבחן לתת איפיון של סיבת התסמינים והאם הבעיה היא בעית אגירה ( "שלפוחית עצבנית" >>> טיפול בתרופות אנטיכולינרגיות כדוגמת ספזמקס , נוביטרופן, וזיקר, דטרוזיטול וכו) או בעיה חסימתית ( ערמונית מוגדלת, הייצרות וכו') . אנא פנה לאורולוג שתחום התמקצעותו הינו אורו-נוירולוגיה ( בעיות בתפקוד שלפוחית השתן) עם הבדיקות שביצעת והוא יוכל להמליץ לך על המשך ברור ( נוירולוגי או אחר) ו\או טיפול.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתנה תכופה

יאיר
    23/06/2010

הייתי במצב הנ"ל לאורך תקופה ארוכה
    וכמה דקות לפני שתליתי את עצמי, נחלצתי בעזרת סו ג"וק
    לפרטים:יאיר 046937844

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו