הטלת שתן תכופה אחרי ניתוח TURP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטלת שתן תכופה אחרי ניתוח TURP
    גל
    30/04/2010

שלום רב
    לפני שבעה שבועות עברתי ניתוח TURP ואני מטיל שתן באופן תכוף בלי יכולת להתאפק - כמו לפני הניתוח. יש לי אפילו בריחת שתן קטנה פה ושם.
    הרופא המנתח אמר לי כי יש לחכות עוד חודש - חודשיים אבל אני מרגיש כאילו הניתוח לא הצליח וכל המאמץ והסבל היה לשוא. בדיקת שתן ובדיקת תרבית הראו שאין דלקות והכל תקין.

מה דעתכם?

אודה מאד על התייחסותכם לענין זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח TURP - לא רופא

מורי
    02/05/2010

שלום גל
    לפני חצי שנה עברתי גם אני ניתוח TURP . בשבועות הראשונים היו לי דימומים, כאבים חזקים בזמן ההשתנה, דחיפות ותכיפות וגם קמתי בלילה מס' פעמים. אבל הזרם השתפר ללא הכר. גם אני פניתי למנתח שלי, שהוא אדם נפלא, הרגיע אותי והייתי אצלו במעקב (גם כיום), עד שזה הסתדר. עכשיו יש לי שליטה, על השתן. אין היסוס אין זרם חלש. וכמובן יש זיקפה ואני מקיים יחסי מין באופן מלא. בקיצור הדברים הסתדרו.
    קצת סבלנות, אל תילחץ, תן לזמן לעשות את שלו והכל יבוא על מקומו. מאחל לך בריאות מלאה. מורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיפות הטלת שתן אחרי ניתוח TURP

גל
    02/05/2010

שלום מורי

תודה ששיתפת אותי ותודה על התמיכה.

אנא עדכן אותי - כמה זמן זה "בשבועות הראשונים?" כי אני כבר שבעה שבועות אחרי הניתוח.

תודה

גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיפות הטלת שתן אחרי ניתוח TURP

גל
    02/05/2010

שלום מורי

תודה ששיתפת אותי ותודה על התמיכה.

אנא עדכן אותי - כמה זמן זה "בשבועות הראשונים?" כי אני כבר שבעה שבועות אחרי הניתוח.

תודה

גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח TURP

מורי
    02/05/2010

גל שלום
    אחרי שישה שבועות עדיין היו לי דימומים ונפלטו לי קרישי דם. אחרי חודשיים וחצי כ-10 שבועות אפשר לומר שהתחלתי להרגיש הטבה שנמשכת, תודה לאל, עד עכשיו. היום אני שלם עם עצמי שנותחתי. מי כמוך יודע איזה סיוט הדבר הזה שקשה עד בלתי אפשרי להשתין. כמובן לא אצל כל אחד זה אותו דבר. מקווה תחלים במהרה וכל הסיוט והסבל יהיו מאחוריך.
    החלמה מהירה, מורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטלת שתן תכופה - תשובה למורי

גל
    02/05/2010

ושוב תודה על המידע, הסיוע וההרגעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטלת שתן תכופה אחרי ניתוח TURP

פרופ' אבי שטיין
    02/05/2010

שלום גל

התופעות שאתה מתאר הן תופעות של התכווצות יתר של שלפוחית. זוהי תופעה מוכרת. אחר שהסירו לך את החסימה על ידי הניתוח, היא תחלוף. כדי לעזור לך בתקופה זו ניתן לתת לך כדורים ה"מרגיעים" את השלפוחית כמו דטרוזיטול. אנא פנה לאורולוג שלך ותדון איתו על אפשרות טיפול בכדורים אלו.

בברכה

פרופ' אבי שטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' שטיין

גל
    02/05/2010

משום מה הודעתך לא הופיעה קודם. אתך הסליחה ותודה על תשובתך הכוללת הסבר מספק אותו לא קבלתי מהרופא המנתח. גל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו