בעיות קשות בהטלת שתן -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קשות בהטלת שתן -דחוף
    אני
    01/05/2010

שלום לצוות המערכת
    אני סובלת מזה כמה שנים מבעיות בהטלת שתן ,שהלכו והדרדרו .אנסה לתאר את הסימפטומים:
    כשיש לי צורך להטיל שתן ,אני עושה זאת בחלקים .ולא בבת אחת .לא שורף לי,ולא כואב לי .
    אבל ,התחושה היא של צורך לאחר בערך 15 שניות שאני רוצה שוב להשתין וזה חוזר על עצמו כך במשך חצי שעה אולי יותר .וכל פעם יוצא לי שתן אבל מפעם לפעם פחות ופחות כך בערך 10 פעמים .עם תחושה של לחץ ורצון להשתין.
    הבדיקות היחידות אותן נתן לי האורולוג הן :בדיקת שתן שיצאה תקינה ,ועוד בדיקה שבה אני שוכבת על הגב והוא בודק ע"י לחיצות בבטן התחתונה ואמר שהכל תקין.
    אני קמה בליילה בשביל לעשות פיפי ואני נשארת כל פעם ערה שעה בגלל זה
    הרופא נתן לי 2 סוגים של כדורים שלא עזרו לי .כל אחד מהם למשך חודש וסהכ חודשיים.
    אני חוששת שהזנחה כזאת תיצור בעיות יותר מורכבות ,מה גם שזה מפריע לתפקד.
    מה אני צריכה לעשות ,ומה לדעתכם יש לי ??????
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    04/05/2010

הפרעה כשתיארת יכולה להיות משנית לצניחת רחם, לחסימת שופכה מבפנים או מבחוץ, או חולשת שריר של שלפוחית השתן. למעשה הבירור צריך לכלול בדיקה גניקולוגית, אולטראסאונד, בדיקת אורודינמיקה ובדיקות CT וציסטוסקופיה לפי הצורך. ממליץ לפנות לאורולוג שמתעסק במיוחד עם הפרעות דרכי שתן נשים ונוירולוגיות ותוכלי לקבל יעוץ וטיפול מקצועי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו