תנועה חדה, כאבים בגב וניתוח וריקוצל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועה חדה, כאבים בגב וניתוח וריקוצל
    מוטרד
    06/05/2010

שלום רב,

אני בן 24 ואני אמור לעבור ניתוח וריקוצל בעוד שבועיים בערך, לפני שלושה חודשים עשיתי תנועה חדה בזרוע היד וזה גרם לכאבים בגב (בעמוד השדרה ובעצם השכם) וגם ברגל ימין. מדי פעם יש כאבים, נבדקתי אצל אורתופד ושלח אותי לאוטראסאונד כתף ימין אבל עוד לא הגיע התור שלי, אני משתמש בשק מים חמים (זה שמשתמשים בו בטיפול פיזיתרפי) וגם בוולטרן כדי לטפל בכאבים. יש שיפור מסויים . כפי שציינתי שאני אמור לעבור ניתוח וריקוצל, רציתי לדעת אם זה יכול לגרום ליזושהי בעיה במהלך הינתוח? הרופא האורתופד אמר לי שתנועה חדה כזו לא יכולה לגרום לדיסק וככל הנראה שלפי דבריו אין בעיה רצינית. אני חושב שהבעיה היא קשורה יותר לשרירים של הגב ולא לעמוד השדרה.
    אני מודאג אם זה יכול להשפיע על הניתוח ויכול לגרום לבעיה במהלך הניתוח.

נא לעזור לי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום pp

ד''ר גאזי פארס
    06/05/2010

ניתוח הוריקוצילה מתבצע בהרדמה כללית ובמפשעה השמאלית.
    אתה יכול לעבור את הניתוח בשקט , הכאבים בכתף לא אמורים להשפיע לרעה על הניתוח ולא להפך.
    ביום הניתוח תודיע למרדים ולמנתח שיש לך כאבים בכתף .
    החלמה מהירה ובהצלחה בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב בגב וברגל ולא רק בכתף

מוטרד
    06/05/2010

שלום רב,

תודה רבה ד"ר גאזי.

בהמשך לתגובתך:
    אני ציינתי שהכאבים הם בעמוד שדרה, בעצם השכם (כתף ימין), וגם ברגל ימין (ולא רק בכתף) על הכאבים שיש בגב אני יכול להשתלט ע"י טיפול בבית ואני יכול להגיע לניתוח ללא כאבים בגב, אבל אני לא מצליח לשלוט על הכאבים ברגל. האם כאבים בגב וברגל יכול להפריע לניתוח? והאם בעיה בגב או בעמוד שדרה יכולה להפריע לניתוח? אני עדיין לא יודע מה הבעיה כי עוד לא הגיע התור שלי לבדיקה, אבל במידה ויש בעיה, האם זה יכול להפריע למהלך הניתוח?

מצפה לתשובה
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב pp

ד''ר גאזי פארס
    06/05/2010

מתנצל , אני הבנתי שיש רק כאבים בכתף. עם כאבי גב,כתף ורגל המצב משתנה.
    אחרי הניתוח יהיו לך גם כאבים מהניתוח עצמו , כך אם יש לך כאבים גם בגב וגם ברגל ימין ועדיין אין אבחנה אני ממליץ לך לדחות את ניתוח הוריקוצילה עד שתחלים .
    ניתוח הוריקוצילה איננו דחוף ולא יקרה כלום אם תעבור אותו בעוד 3 חודשים .
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת ה"גב" על הניתוח

מוטרד
    06/05/2010

שלום ד"ר
    תודה שוב על התגובה המהירה,

אני לא מודאג מהכאבים עצמם, זאת לא הבעיה, אני מודאג אם הבעיה שיש בגב (אם בכלל יש) יכולה להפריע לניתוח?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום pp

ד''ר גאזי פארס
    07/05/2010

הכאבים שלך לא מפריעים לניתוח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו