מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק אשכים בצבע אדוםמוטרד07/05/2010
שלום,
יש לי וריקוצל בדרגה 3-4 בצד שמאל בלבד. וצריך לבצע ניתוח. שמתי לב שבתקופה האחרונה שק האשכים מקבל צבע אדום (צבע העור הוא אדום), נבדקתי אצל רופא עור ולפי הבידקה לא מדובר בבעיה בעור, גם אני חושב ככה, כי כאשר אני מסתכל על העור מקרוב, אני רואה שהוא נראה מאוד טבעי ובריא, אין סימנים מיוחדים שיכולים להעיד על בעיה בעור, גם אני לא מגרד בו.
האם צבע עור אדום של שק האשכים יכול להעיד על בעיה כלשהי באשכים או כל בעיה אחרת? לציין כי התחושה באשכים היא טבעית לחלוטין, אין כאבים או סימפטמים אחרים, אני לא מרגיש שום דבר שהוא חריג, הכל בסדר, וגם התחושה הכללית בגוף היא נורמלית. האם יכול להיות שהסיבה היא הוריקוצל? (כלומר בגלל שהוריקוצל בדרגה גבוהה, ולכן הצטברות הדם והתחממות יתר של האשך גורמת לצבע אדום בעור של שק האשכים- האם בכלל יש דבר כזה?)
הערות:
אני שמתי לב שהצבע הוא אדום לפני חודשים אבל ייתכן שתופעה זו קיימת גם לפני, בתקופה האחרונה יש לי התעניינות מוגברת ולכן אני "מחפש" על בעיות כלשהן, וכתוצאה מכך שמתי לב לזה.
לציין כי לא מודבר בצבע אדום ממש, אבל יש איזושהי אדמומית על השק. כלומר ניתן לראות את הצבע האדום שהוא בולט כאשר עושים השוואה בין צבע העור של שק האשכים לבין צבע העור במקום אחר בגוף (כולל צבע המפשעה וצבע איבר המין שהוא נראה טבעיים יותר כמו שאר כל הגוף)
נבדקתי אצל רופא אורולוג, והוא אמר לי שצבע אדום לא מעיד על בעיה, הוא אמר לי תשובה זו מבלי לבדוק אותי, בנוסף לכך, אורולוג זה הוא לא אותו אורולוג שאני רוצה לבצע אצלו את הניתוח, יש לי ספק גדול בדבריו ואינני יודע מה לעשות, אני קצת מתבייש ללכת לאותו רופא שרוצה לבצע את הניתוח כי כבר הייתי אצלו יותר מפעם אחת ואפילו שיגעתי אותו.
אשמח לקבל את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/05/2010לפי תאורך אין כל בעיה עם עור שק האשכים.
באופן טבעי לאור זה תכונות שונות מעור במקומות אחרים בגוף.
בהצלחה בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
מוטרד07/05/2010שלום,
מתנצל אבל לא כל כך הבנתי את תשובתך.
לא הבנתי גם "באופן טבעי לאור זה תכונות שונות מעור במקומות אחרים בגוף"
אני לא ציינתי שיש מקומות אחרים בגוף שהם בצבע אדום, אמרתי שכאשר אני עושה השוואה בין צבע העור של שק האשכים לבין צבע העור במקום אחר הגוף כולל המפשעה ואיבר המין, אפשר לראות שיש הבדל ויש אדמומית על שק האשכים. כלומר צבע עור המפשעה ושק האשכים אינו אדום, הוא טבעי לחלוטין.
אני מודאג אם יש בעיה כלשהי באשכים עצמם ולא בעור כי בעור אני בטוח שאין בעיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
מוטרד07/05/2010שלום,
מתנצל אבל לא כל כך הבנתי את תשובתך.
לא הבנתי גם "באופן טבעי לאור זה תכונות שונות מעור במקומות אחרים בגוף"
אני לא ציינתי שיש מקומות אחרים בגוף שהם בצבע אדום, אמרתי שכאשר אני עושה השוואה בין צבע העור של שק האשכים לבין צבע העור במקום אחר הגוף כולל המפשעה ואיבר המין, אפשר לראות שיש הבדל ויש אדמומית על שק האשכים. כלומר צבע עור המפשעה ושק האשכים אינו אדום, הוא טבעי לחלוטין.
אני מודאג אם יש בעיה כלשהי באשכים עצמם ולא בעור כי בעור אני בטוח שאין בעיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)