מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח הידרוצלמאיר01/06/2010
שלום רב,
אני בן 21 ואני כשבועיים אחרי ניתוח הידרוצל בצד שמאל(החתך נעשה על שק האשכים)
יש לי נפיחות באשך השמאלי שזה נראה כמו נוזל או משהו כזה
השאלה הראשונה שלי האם זה נורמלי?
והשאלה השנייה שלי היא מתי יהיה אפשר לקיים יחסי מין או אוננות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין02/06/2010נפיחות שק האשכים לאחר ניתוח תיקון הידרוצלה זאת תופעה רגילה היא משנית לבצקת דופן השק ולא מהצטברות נוזל בתוכו. הנפיחות זאת חולפת תוך כדי כחודש. אין מניעה לקיים יחסי מין בשלב זה לאחר הניתוח ורק כאב באזור החתך יכול להגביל אותך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ניתוח הידרוצליה
אדיר10/05/2016עברתי ניתוח לפני כשבועיים גם אך הרופא אסר קיום יחסי מין מה לגבי אוננות,הכאב אינו מורגש כמעט
ועוד משהו מתי אוכל לשוב למשקולות
עוד לא היתה פגישה עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ניתוח הידרוצליה - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן10/05/2016שלום רב
לאחר כל ניתוח בטן או מפשעה מומלץ להימנע ממאמצים שכרוכים בלחץ תוך בטני למשך 4-6 שבועות שזהו זמן ריפוי הפצע. לגבי שאלות ספציפיות, מומלץ להתייעץ עם המנתח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דוקטור
אדיר10/05/2016שלום שוב דוקטור, רציתי לשאול אם משהו מסוכן יכול לקרות אם אני יאונן ולא בצורה חזקה זה ייגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דוקטור - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן10/05/2016שלום אדיר
אם אין גירוי של איזור הניתוח - לעניות דעתי אין מניעה אך לשם ההגינות הרפואית - אנא התייעץ עם הרופא המנתח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הניתוח
אדיר17/05/2016דוקטור שלום, אני כבר כשבועיים וחצי לאחר ניתוח ההידרוצל ואתמול היתה לי בדיקה הכל היה תקין בבוקר שמתי לב לקצה חוט לבן שיוצא מהתפרים הכוונה רק הקצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הניתוח - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן17/05/2016שלום אדיר
לרוב נהוג להשתמש בניתוח זה בתפרים נספגים שמתמוססים עצאית תוך 6-8 שבועות. לכן אין צורך למשוך אותו, אלא שטיפה יומית קלה של האיזור במים וסבון. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)