פרוסטטיטיס ו BPH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיטיס ו BPH
    שלומי
    07/06/2010

שלום,אני בן 39 נשוי + סובל זה שנה וחודשיים מהגדלה שפירה של הערמונית,ביצעתי בדיקת PSA אשר יצאה תקינה באולטראסאונד לפני כשנה ערמונית מוגדלת 44 גרם התחלתי לקבת קדקס במינון של 1 מ"ג אך ללא שיפור,העלה לי האורולוג את המינון בהדרגה עד ל 4 מ"ג אך ללא שיפור,לפני כשלושה חודשים התחלתי בטיפול על ידי אומניק אוקאס ואבודרט ועדיין לא מרגיש שיפור משמעותי,בביקורי אצל כירוג בעקבות כאבים במפשעה באיזור ניתוח בקע עם רשת אשר ביצעתי לפני כמה שנים איבחן אצלי הכירוג פרוסטטיטיס ( היו גם כאבים עזים באשכים עם נפיוחות די מורגשת בשק האשכים ורגישות למגע ) התחלתי לקבל מזה חודש טיפול אנטיביוטי של אוגמנטין וצפרולוקצין, בתרבית שתן וזרע ומטוש כלמידיה אשר ביצעתי התוצאות תקינות למעט;
    WBCS בודדים
    PROTEIN 20 MG/DL
    בביקורי השני אצל הכירוג לפני כמה ימים סיפר לי כי ישנו שיפור ניכר אך לא מספיק במצב והמליץ לי לקחת אנטיביוטיקה חודש נוסף ולחזור אליו לאחר מכן .
    כמו כן סבלתי עד לפני כשבועיים מכאבים עזים בעת פליטת זרע ומהימצאות גושים בזרע אך בזמן האחרון אינני מסוגל לפלוט זרע בכלל
    שאלתי האם זו תופעה נורמלית ?האם זה כתוצאה מהתרופות אשר הנני נוטל או מהדלקת ? ומה דעתכם על שקילת אפשרות של ניתוח? אם כן ניתוח מה אתם ממליצים במיוחד לגיל צעיר יחסית עבור המחלה הזו ?
    הרבה תודות על היעוץ

שאלותיי להלן:
    עד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטיטיס ו BPH

הוספת תגובה

• פרוסטטיטיס ו BPH

פרופ' אבי שטיין
    07/06/2010

שלום שלומי

הסימפטומים שאתה מתאר בהחלט יכולים להתאים לדלקת ערמונית (פרוסטטיטיס). אי היכולת לפליטת זרע - ייתכן מאד מהאומניק. זה גורם לזרע לחזור לשלפוחית ולא להיפלט החוצה.
    אם האומניק לא עזר תפסיק אותו והזרע יחזור להיפלט.
    לגבי הטיפול בפרוסטטיטיס, אם אתה כבר בוגר של טיפול אנטיביוטי ממושך, ייתכן ויש מקום לשקול טיפול בחימום ערמונית (טרמוטרפיה)

בברכה

פרופ' אבי שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו