אורולוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורולוגיה
    שרית
    08/06/2010

שלום לך אני רוצה לדעת בבקשה מה זה ניתוח אנדרולוגיה ואם מסוכן לעשות ניתוח כזה
    ומה ההשלכולת של הניתוח הזה.
    אני עכשיו עם ניפרוסטום עד הניתוח הבא בחודש 7 ואם פותחים את הבטן ואם ישאר
    לי צלקת בבקשה תעזור לי אין לי מושג מה זה הניתוח הזה ואני ממש אבל ממש מפחדת
    תודה מראש שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורולוגיה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    09/06/2010

אני מצטער אבל כנראה כתבת שם הניתוח לא נכון כי אנדרולוגיה זה תת תחום של אורולוגיה שמטפל בבעיות גברים ולא בכליות.
    אשמח לענות לשאלתך רק תבררי שם נכון של הנתוח.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורולוגיה

שרית
    09/06/2010

שם הניתוח הוא אנדואורולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורולוגיה

שרית
    09/06/2010

שלום לך ערב טוב שלחתי לך הודעה בקשר לניתוח אנדואורולוגיה ואם מסוכן לעשות ניתוח כזה ומה ההשלכות של הניתוח הזה אני עכשיו עם ניפרוסטום עד הניתוח בחודש 7 ואם פותחים את בטן ואם ישאר לי צלקת של זה בבקשה ממך תעזור לי כי לי אין שמץ של מושג ואני ממש אבל ממש מפחדת מזה והרופא לא רוצה להסביר לי על זה שום דבר {הרופא של קופת חולים} בגלל זה אני פונה אליך בבקשה תעזור לי.
    והאם אנורקסיה קשורה לחסימת הכליה.
    והרופאים בבית חולים במחלקת אורולוגיה אמרו לי שהחסימה זה או גידול או גוש ושאני שאלתי אותם אם זה יכול להיות אבנים בכליות הם אמרו לי שלא זה לא הבנים בכליות תודב מראש שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית שלום

ד''ר גאזי פארס
    10/06/2010

אינדואורולוגיה היא פעולה ניתוחית בה מחדירים מכשיר דק דרך פתח השופכה אל תוך מערכת השתן. בעזרת מכשיר זה אפשר לבדוק לטפל בחלק מהמחלות בדרכי השתן כמו למשל באבנים ולפתוח חסימה.
    בניתוח אין חתך חיצוני , ואחרי הפעולה לא נשארים צלקות.
    הפעולה מתבצעת בהרדמה.
    החלמה מהירה.
    ד"ר פארס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו