כאבים באשך במשך כמה חודשים.הכאב בא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך במשך כמה חודשים.הכאב בא
    עמוס
    25/06/2010

הייתי אצל שני אורולוגים שונים, הם בדקו את האשך ואמרו שהוא לא ממש מנופח. שלחו לבדיקת אולטרסאונד ובדיקת שתן. שתיהן יצאו תקינות. אין להם מושג מה זה, והכאבים ממשיכים. אני ממש מתוסכל, מה זה יכול להיות..?
    זה לא דלקת ביותרת האשך, לדעתם. אלה תוצאות הבדיקות:
    אולטרסאונד- שני האשכים הודגמו בגודל ובמרקם תקינים .מנח וציר האשכים תקינים .לא הודגמו תהליכים בתוך האשכים .לא הודגם נוזל מסביב לאשכים או בתעלה המפשעתית יש לציין ורידים ברוחב כ0,21-0,22 דו-צדד
    BILAT VARICOCELE : לסכום

שתן- URINE-CULTURE STERILE CULTURE SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.00 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL MG/DL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN 2.00 MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    30/06/2010

ברוב המקרים כאבי אשך (שק האשכים) לא קשורים לאשכים עצמם ולא ממקורם ולכן לאחר שנשללה בעית האשך כמו גידול, תסביב או דלקת ( לפי בדיקת מישוש האשך ואולטראסאונד) למעשה תפקידו של אורולוג בבירור הכאבים מסתיים. אין לי מה להוסיף לעומת קולגות שבדקו אותך.
    ממליץ לפנות כירורג כללי - לשלול בקע מפשעתי ולאורטופד - לבדוק מפרק ירך וגב כי הכאב יכול להיות הקרנה משם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו