עטרה בצבע אפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עטרה בצבע אפור
    בן 25
    02/07/2010

שלום רב לרופאים,

אני בן 25 שנים, בריא בדרך כלל.
    שמתי לב אתמול שהעטרה אצלי בצבע אפור, לציין כי כשהייתי קטן לא עברתי ניתוח מילה - ניתוח להסרת וסילוק העורלה (אני לא יהודי) ולכן אני רק יכול לראות שטח קטן מהעטרה, וכמעט כל השטח שאני רואה הוא בצבע אפור, בעבר, אני זוכר שהיה גם צבע אפור אבל רק מהצדדים של צורת "הטבעת" שאני רואה ("הטבעת" = כל השטח שמסביב לפתח השופכה), עכשיו כמעט כל השטח בצבע אפור, מאז ששמתי לב לזה, אני בסיוט. אני מאוד מאוד מודאג. אשמח לדעת במה מדובר והאם מדובר במשהו מסוכן ונזק כרוני?
    והאם יש קשר לתדירות האוננות והצבע?
    לציין כי אני לא נוטל תרופות.
    בעבר לא היו לי בעיות כלשהן בתחום האורולוגיה.
    אין מחלות תורשתיות במשפחה.
    נולדתי בריא ואני בריא בדרך כלל.
    בנוסף לשאלה שלעיל, אשמח לדעת האם עלי לפנות לאורולוג או לרופא עור?
    אודה לכם מקרב לב על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עטרה בצבע אפור

הוספת תגובה

• הערה

בן 25
    03/07/2010

אולי ניתן לומר גם שהצבע הוא כחול כהה- אבל אני לא בטוח אם זה תיאור נכון, אני גם לא מצליח לתאר את הצבע בצורה שאני רואה אותו. אבל זה לא ורוד או סגול, זה אפור או כחול כהה או שילוב של שניהם.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצעיר

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    04/07/2010

שלום
    אני ממליץ לפנות לאורולוג-מומחה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו