ניתוח בשיטת TURP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בשיטת TURP
    חיים
    09/07/2010

שלום דר מץ.
    נותחתי אצלך לפני 17 יום .עקב ערמונית מוגדלת בשיטת TURP .אחרי 24 שעות מהשיחרור חזרתי למיון עקב אצירה במתן שתן וכאבים חריפים ודם.שמו לי קטטר ל4 ימים נוספים.והחליף לי כדורים מ-ZINNAT 500MG.ל-TARIVID 200MG והחזיר אותי ל-OMNIC . למשך 5 ימים.אני עדיין סובל מתכיפות במתן שתן .בערך כל 60 דקות גם ביום וגם בלילה ובסוף יש טיפטופים.ויש לי כאבים חריפים בראש הפין בסוף כל מתן שתן.אני לוקח כדורים OPTALGIN וגם SEDURAL.לפי הוראת רופא אורולוג.וגם ממשיך ב-OMNIC .
    השאלה שלי עד מתי המצב הזה ימשיך.ולמה יש לי דווקא במיוחד כאבים בראש הפין בסוף כל מתן שתן.עם טיפטופים לקראת הסוף.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בשיטת TURP

הוספת תגובה

• שלום חיים

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    12/07/2010

תקופת ההחלמה לאחר ניתוח TURP אורכת מספר שבועות ועד 3 חודשים.
    בתקופה זו ישנן תופעות של דחיפות ותכיפות במתן שתן, צריבה במתן שתן כאבים ואפילו דם בשתן.
    במידה וישנה גם דלקת בדרכי השתן תופעות אילו עוד מתעצמות.
    ממליץ להתאזר בסבלנות למשך 10-14 יום נוספים ובאם לא מופיעה מגמה של שיפור בתלונות לפנות לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו