הטלת שתן - ארבעה חדשים אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטלת שתן - ארבעה חדשים אחרי ניתוח
    גל
    14/07/2010

שלום רב.

עברתי ניתוח TURP לפני ארבעה חדשים. אם כי אני מרגיש שיפור קל בזרימה אין כל שיפור בדחיפות ובתכיפות הטלת השתן. אני עדיין הולך מדי חצי שעה לשירותים, ובלחץ.

המנתח שלי אמר כי יש לחכות עוד שלושה חדשים נוספים - ונתן לי בינתיים דטרוסיטול 4 מ"ג.

מה דעתכם? האם המצב תקין? היש משהו לעשות - כי לא נראה לי שהניתוח הצליח.......

הרבה תודה על עזרתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום גל

ד''ר יואל מץ
    14/07/2010

לאחר ניתוח TURP יתכן עדין תכיפות ודחיפות במתן השתן . בדרך כלל התופעות הנה"ל חולפות בתקופה קצרה יותר מ4 חודשים לאחר הניתוח . יש מצבים שנמשכות יותר זמן. לאחר תקופה של 4 חודשים יש מקום לעשות בירור נוסף לגילוי סיבת התלונות כמו אולטרהסאונד של דרכי השתן ,תרביות שתן,ואפילו בירור אורודינאמי .

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך. אפעל בהתאם. ג

גל
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו