דלקת זקיק השערה באשך הימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת זקיק השערה באשך הימני
    איציק
    14/07/2010

הרופא אורלוג נתן לי להשתמש באנט' ציפרופלוקסצין פעמיים ביום (בוקר/ערב),

סיימתי את האנט' אך עדיין אני מרגיש שאני נוגע באיזור שהכאב לא חלף, אומנם מפלס הכאבים ירד, אבל הדלקת אני חושש עדיין שם.

מה עליי לעשות במקרה כזה?
    יש לציין שהיה לי לפני חצי שנה גם כן את הדלקת הזו על הפין ובאיזור ואני חושב שהשתמשתי דאז באנט' אחרת והנה זה שוב כנראה חזר.

האורולוג בקופ"ח בדק ומישש את האשכים ולא ראה משהו יוצא דופן (גידולים וכאלה) או רק אמר שהאשך מעט גדול כתוצאה מהדלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אייל

ד''ר יואל מץ
    14/07/2010

יתכן ומדובר בדלקת מקומית של העור של שק האשכים ולא של האשך. לא תמיד הדלקות שם נגרמות על ידי חידקים ואז אנטיביוטיקה אינה יעילה. כמו כן חשוב לברר האם לא קיימת התמגלות באזור, במקרה זה יש לפתוח את הממצא ולנקז אותו. הכל תלוי בממצאים שבבדיקה פיזיקאלית של הרופא. אם הממצא אומנם רק בעור אני ממליץ להתייעץ בנוסף ליעוץ האורולוגי גם עם רופא עור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור, אני חושב שמדובר בדרמיטידיס

איציק
    15/07/2010

דלקת יותרת האשך או איך שזה לא נקרא, אני חושב שאני טעיתי בנושא.
    הכאבים חזרו על עצמם וזה ממש אבל ממש לא נוח. סיימתי ביום ראשון את הטיפול האנטיביוטי, הייתה הרגשה טובה שזה עובר, אבל הנה הכאבים חזרו כמה ימים לאחר תום הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברתי עם האורולוג

איציק
    15/07/2010

שאגב הוא מקופ"ח לין מחיפה, הוא אמר לי בינתיים להמשיך עוד שבועיים את האנט' ציפרופלוקסצין, כי בבדיקה הפיזית עצמה הוא לא ראה משהו או זיהה משהו שונה.

כמו שאמרתי שטופלתי באנט' הכאבים ירדו אבל שסיימתי הכאבים חזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר (סליחה על ההטרדה)

איציק
    15/07/2010

אני מרגיש מאוד ירידה בחשק המיני בכלל, כאילו אין חשק כלל וכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אייל

ד''ר יואל מץ
    15/07/2010

נראה שהתופעה של ירידה בחשק המיני קשורה ללחץ נפשי בגלל הדאגה שלך לממצאים בשק האשכים. . תטפל בבעיה ויש להניח שגם החשק המיני יחזור!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אייל

ד''ר יואל מץ
    15/07/2010

כאמור , יש מקום להתיעץ עם רופא עור ולהראות שוב את הממצא לרופא האורולוג המטפל שלך. לא ניתן להתקדם באבחנה ובטיפול ללא בדיקה מדוקדקת פיזיקאלית!
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק, אין ספק שאני מודאג

איציק
    16/07/2010

כי זה בהחלט כואב, אין לי שום עניין לבוא ולהטריד את חברי הפורום או את הרופא עצמו ולבזבז זמן יקר.

הייתי אצל האורולוג אמש (חמישי) במרפאת לין חיפה, והוא נתן לי שבועיים טיפול באנט' שציינתי בתגובה הקודמת. פשוט יש כאבים, אבל שאני לוקח את התרופה הכאבים פוחתים בצורה ניכרת.

הרופא שוב בדק בדיקה פיזיולוגית ומימש את איזור האשכים. נכון , אני מוטרד, זה בהחלט מציק לי והשאלה האם הדלקת הזו היא הגורם הממשי לבעיה והכאבים שאני מציין (8 בין 1 ל-10) שחוזרים על עצמם הם המקור או שמא מומלץ לבצע בדיקות נוספות בהקדם או לחכות לסיום הטיפול האנט'?

בתודה,
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איל

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    16/07/2010

מומלץ ליטול את הטיפול התרופתי למשך 5 ימים. אם מסתמנת מגמת שיפור אין צורך בייעוץ נוסף כרגע. באם אין מגמת שיפול לפנות לבדיקה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו