גירוי בקצה צינור השופכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי בקצה צינור השופכה
    יואל
    17/07/2010

כתוצאה משימוש בסבון שגרם לי ליובש קל על איבר המין, קמתי למחרת בבוקר עם צריבה בשתן.
    מלחיצה על אזורים שונים על הפין גיליתי כי האזור הצורב הינו בקצה הפין צמוד לפתח.
    ואם מותחים מעט את הפתח ניתן לראות גירוי אדמדם קל באזור התחתון הפנימי של פתח הפין.

האם יש טיפול המסייע להחלמה מהירה יותר או שנותר לי לסבול במתן השתן עד שהאזור יחלים?

יש לציין כי אין הפרשות מוגלתיות,השתן ללא צבע לא רגיל וללא ריח מיוחד.
    תודה
    יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בקצה צינור השופכה

הוספת תגובה

• שלום יואל

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    18/07/2010

אכן יתכן והגירוי נגרם בשל הסבון שחדר לפתח השופכה ואם כך הוא יעלם במהרה.
    באם לא יש לפנות לבירור אורולוגי שכן לצריבה בפתח השופכה יש מספר גורמים אפשריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דקל יש לי שאלה לגבי המשך הטיפול

יואל
    19/07/2010

הייתי אצל אורולוג והוא טען לאחר בדיקה "מקצועית" (בציניות, הוא בדק בעזרת אור של מצלמת טלפון סלולארי) שיש לי ליזיה בקצה איבר המין, מבפנים וכנראה זו Condilomata of urethra.

ששאלתי אותו ממה נגרמת קונדילומטה, הוא טען שזה נגרם אך ורק מהדבקה נרתיקית לאחר מין לא מוגן.
    שאמרתי לו שאת המגע המיני האחרון שקיימתי היה לפני מעל חצי שנה, הוא אמר שזה לא הגיוני וזה נגרם אך ורק במגע עם נרתיק.

וקבע לי בדיקת urethroscopy, עכשיו לפני שאני ממהר לדחף לי מצלמות אל צינור השופכה,
    אם לא קיימתי מגע מיני במשך תקופה ארוכה, ממה בכל זאת זה יכול להגרם? כדאי לי לשלם לרופא מומחה יותר כדי לקבל חוות דעת מקצועית יותר?

תודה רבה על כל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קלה-

יואל
    19/07/2010

יש לציין כי הצריבה במתן שתן עברה ולא קיימת יותר.
    אין הפרשות, אין צבע לא תקין לשתן ולא ריח לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    20/07/2010

אני בטוח שרופא שבדק אותך הוא מומחה. אם אתה מעוניין בחוות דעת שנים תוכל לפנות לכל רופא אחר אורולוג או עור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצא במצב דומה. מה זה היה בסוף?

במצב דומה..
    13/01/2015

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצא במצב דומה. מה זה היה בסוף? - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    14/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו