מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בקצה צינור השופכהיואל17/07/2010
כתוצאה משימוש בסבון שגרם לי ליובש קל על איבר המין, קמתי למחרת בבוקר עם צריבה בשתן.
מלחיצה על אזורים שונים על הפין גיליתי כי האזור הצורב הינו בקצה הפין צמוד לפתח.
ואם מותחים מעט את הפתח ניתן לראות גירוי אדמדם קל באזור התחתון הפנימי של פתח הפין.
האם יש טיפול המסייע להחלמה מהירה יותר או שנותר לי לסבול במתן השתן עד שהאזור יחלים?
יש לציין כי אין הפרשות מוגלתיות,השתן ללא צבע לא רגיל וללא ריח מיוחד.
תודה
יואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יואל
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום18/07/2010אכן יתכן והגירוי נגרם בשל הסבון שחדר לפתח השופכה ואם כך הוא יעלם במהרה.
באם לא יש לפנות לבירור אורולוגי שכן לצריבה בפתח השופכה יש מספר גורמים אפשריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דקל יש לי שאלה לגבי המשך הטיפול
יואל19/07/2010הייתי אצל אורולוג והוא טען לאחר בדיקה "מקצועית" (בציניות, הוא בדק בעזרת אור של מצלמת טלפון סלולארי) שיש לי ליזיה בקצה איבר המין, מבפנים וכנראה זו Condilomata of urethra.
ששאלתי אותו ממה נגרמת קונדילומטה, הוא טען שזה נגרם אך ורק מהדבקה נרתיקית לאחר מין לא מוגן.
שאמרתי לו שאת המגע המיני האחרון שקיימתי היה לפני מעל חצי שנה, הוא אמר שזה לא הגיוני וזה נגרם אך ורק במגע עם נרתיק.
וקבע לי בדיקת urethroscopy, עכשיו לפני שאני ממהר לדחף לי מצלמות אל צינור השופכה,
אם לא קיימתי מגע מיני במשך תקופה ארוכה, ממה בכל זאת זה יכול להגרם? כדאי לי לשלם לרופא מומחה יותר כדי לקבל חוות דעת מקצועית יותר?
תודה רבה על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קלה-
יואל19/07/2010יש לציין כי הצריבה במתן שתן עברה ולא קיימת יותר.
אין הפרשות, אין צבע לא תקין לשתן ולא ריח לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דמיטרי גולדין20/07/2010אני בטוח שרופא שבדק אותך הוא מומחה. אם אתה מעוניין בחוות דעת שנים תוכל לפנות לכל רופא אחר אורולוג או עור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצא במצב דומה. מה זה היה בסוף?
במצב דומה..13/01/2015.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצא במצב דומה. מה זה היה בסוף? - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן14/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)