אפידידמיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפידידמיטיס
    איציק
    19/07/2010

אני סובל כבר מעל שבועיים בדלקת יותרת האשך (ימין). אני מטופל בציפורלקסצין (250 מג'). זהו השבוע השלישי שאני משתמש באנט', הייתי ברמב"ם בשבת האחרון והרופא שם איבחן זאת גם כן ואמר להמשיך עם התרופה פלוס כדורי נורופן, ואמר אפילו כחודש ימים פלוס זה יכול לקחת הטיפול.

האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? קומפרסים על האשך? תזונה מתאימה? בדיקת נוספת? (המליצו על US אשכים). מנוחה רצוייה?

אני מרגיש נורא אי נוחות. אשמח לשמוע תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפידידמיטיס

הוספת תגובה

• בנוסף לתגובה

איציק
    19/07/2010

כבר מדי כמה ימים אני מרגיש הירדמות וחולשה ברגל ימין, מהאגן עד לברך, תחושה של דלקת פנימית (??). האם צריך להפסיק את האנט' כרגע?

ניתן לציין שהייתי נורא לחוץ ומודאג בתקופה האחרונה מבחינה מנטאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק שלום

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    19/07/2010

אל תפסיק את האנטיביוטיקה.
    מה שאתה מתאר ברגל יכול להתאים להקרנה מכוון עמוד השדרה.
    האם אתה סובל מ פריצת דיסק? אחר?
    ממליץ שתפנה בנדון לנוירולוג\ אורטופד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בגב

איציק
    20/07/2010

התחיל לי כאב בכתף לפני פחות משבוע, הייתי במקום והיה רוחות. עכשיו הכאב מהכתף עבר לאמצע הגב, ועכשיו ברגל הימנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    19/07/2010

להשלים טיפול אנטיביוטי,
    כאשר אתה נח -להגביה את האשך על ידי תמיכה מתחתיו, הרטבות .
    יותר מכל חשוב להבין שהבצקת והנפיחות באשך יחלפו מאוד לאט , על פני מספר שבועות, עד לחזרה למצב הראשוני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לד"ר מיקי בבקשה

איציק
    21/07/2010

עכשיו הסברתי לו שהכאבים הם מהגב, שמבחינת הרופא הוקרנו לכיוון הרגל.
    הוא נתן לי אתופן 400 מ"ג כדור אחד ביום בנוסף לציפרופלוקסצין.

הרוקח אומר שאין עם זה בעיה והאתופן הינו מקבוצת ה-NASID, שזה גם טוב לדלקות הבנתי? כלומר לדלקת האשך?

משום מה ביממה האחרונה אני חש כאבים בצד שמאל מעל הבטן העליונה מאמש בלילה, לאחר ארוחת ערב ונטילת האנט' ציפרו... הכאבים הם גם בבוקר שהתעוררתי,
    הבנתי שרצוי לעשות בדיקת תפקודי כליות וקיבה לאחר השימוש באנט', לגשת שוב לרופא בשביל הכאבים הנ"ל או לחכות עם זה?

בתודה ויום טוב,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו