מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפידידמיטיסאיציק19/07/2010
אני סובל כבר מעל שבועיים בדלקת יותרת האשך (ימין). אני מטופל בציפורלקסצין (250 מג'). זהו השבוע השלישי שאני משתמש באנט', הייתי ברמב"ם בשבת האחרון והרופא שם איבחן זאת גם כן ואמר להמשיך עם התרופה פלוס כדורי נורופן, ואמר אפילו כחודש ימים פלוס זה יכול לקחת הטיפול.
האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? קומפרסים על האשך? תזונה מתאימה? בדיקת נוספת? (המליצו על US אשכים). מנוחה רצוייה?
אני מרגיש נורא אי נוחות. אשמח לשמוע תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף לתגובה
איציק19/07/2010כבר מדי כמה ימים אני מרגיש הירדמות וחולשה ברגל ימין, מהאגן עד לברך, תחושה של דלקת פנימית (??). האם צריך להפסיק את האנט' כרגע?
ניתן לציין שהייתי נורא לחוץ ומודאג בתקופה האחרונה מבחינה מנטאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק שלום
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן19/07/2010אל תפסיק את האנטיביוטיקה.
מה שאתה מתאר ברגל יכול להתאים להקרנה מכוון עמוד השדרה.
האם אתה סובל מ פריצת דיסק? אחר?
ממליץ שתפנה בנדון לנוירולוג\ אורטופד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בגב
איציק20/07/2010התחיל לי כאב בכתף לפני פחות משבוע, הייתי במקום והיה רוחות. עכשיו הכאב מהכתף עבר לאמצע הגב, ועכשיו ברגל הימנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק שלום,
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן19/07/2010להשלים טיפול אנטיביוטי,
כאשר אתה נח -להגביה את האשך על ידי תמיכה מתחתיו, הרטבות .
יותר מכל חשוב להבין שהבצקת והנפיחות באשך יחלפו מאוד לאט , על פני מספר שבועות, עד לחזרה למצב הראשוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לד"ר מיקי בבקשה
איציק21/07/2010עכשיו הסברתי לו שהכאבים הם מהגב, שמבחינת הרופא הוקרנו לכיוון הרגל.
הוא נתן לי אתופן 400 מ"ג כדור אחד ביום בנוסף לציפרופלוקסצין.
הרוקח אומר שאין עם זה בעיה והאתופן הינו מקבוצת ה-NASID, שזה גם טוב לדלקות הבנתי? כלומר לדלקת האשך?
משום מה ביממה האחרונה אני חש כאבים בצד שמאל מעל הבטן העליונה מאמש בלילה, לאחר ארוחת ערב ונטילת האנט' ציפרו... הכאבים הם גם בבוקר שהתעוררתי,
הבנתי שרצוי לעשות בדיקת תפקודי כליות וקיבה לאחר השימוש באנט', לגשת שוב לרופא בשביל הכאבים הנ"ל או לחכות עם זה?
בתודה ויום טוב,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)