חוסר יציבות כיס השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יציבות כיס השתן
    מיטל
    25/07/2010

שלום רב,
    אני בת 28 ובשנה האחרונה אני סובלת מבריחת שתן לעיתים די תכופות, רק בלילות. במהלך הימים אני הולכת לשירותים די הרבה.
    הופניתי לאורולוג שהפנה אותי לבדיקת אורודינמיקה. ממצאי הבדיקה הראו באופן ברור (לדברי הרופא הבודק) חוסר יציבות של כיס השתן.

חשוב לי לציין שעדיין לא הריתי ולא ילדתי, והבנתי שגילי צעיר יחסית לגיל השכיח המאפיין את הקושי שלי, ושהבעייה הולכת ומחמירה עם השנים, מה שמדאיג אותי מאוד...

שאלותיי הן האם ניתן לעשות משהו חוץ מטיפול תרופתי או בנוסף לו, ועד כמה הטיפול התרופתי פותר את הבעייה? כמו כן האם עליי להמתין עם הריון עד למציאת פתרון לבעייה? כלומר, האם הריון עלול להחריף את הבעייה?

מצפה מאוד לתשובתך,
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יציבות כיס השתן

הוספת תגובה

• למיטל שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    26/07/2010

הבעיה שציינת מטופלת לרוב על ידי תרופות ( אנטיכולינרגיות) ותרגגילים שונים.
    פתרון נתוחי הינו מוצא אחרון של אין ברירה.
    הריון אכן עלול להחמיר את התסמינים,
    חשוב שתהיי במעקב וטיפול רופא המתמחה בתחום האורו-דינאמיקה ( תפקוד שלפוחית השתן).
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר יציבות השלפוחית- תרופות

מיטל
    29/07/2010

תודה לך על תשובתך...
    התרופות שהתכוונת אליהן עוזרות לרפא את הקושי או שהן יעילות כל עוד לוקחים אותן?
    האורולוג שלי נתן לי דטרוסיטול, שעזרה לי אבל לא לאורך זמן...
    יש תרופות אחרות שיעילות לטווח הארוך?
    המון תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו