הבעת תודה למקצוענים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעת תודה למקצוענים
    יהושע סומר
    28/07/2010

יורשה לי להביע את תודתי והערכתי למקצועני האורולוגיה של "כרמל" בניצוחו של דר. יורם דקל וחברי "תזמורת" המומחים : דר. מץ , דר. פארס , דר. דקל , דר. פרידמן , דר. כהן והצוות הסיעודי המדהים - אופיר , חאלד , ג'רייס , נטלי , אופירה ושלימה ויסלחו לי כל היתר שאת שמותיהם שכחתי.

על כולם מנצח דר. יורם דקל נעים ההליכות ומסביר הפנים , המשלב מקצוענות עם אנושיות.

במחצית הראשונה של שנת 2010 עברתי במחלקה ניתוחי TURP ו PCNL אשר שחררו אותי מאבנים גדולות בכליה הימנית ואבן גדולה בכיס השתן.

בחרתי בבית חולים כרמל כאופציה המועדפת לעבור בה את שני הניתוחים , לאור הכרות של כשלשה עשורים עם המחלקה.

ניתוח ה TURP בוצע בידיו האמונות של דר. פארס - מיקצוען וצדיק המטפל בהיקף נרחב בחולים אורולוגיים בקהילה ומשמש גם כרופא כללי - 24 שעות ביממה , שבעה ימים בשבוע.

ניתוח ה PCNL בוצע ע"י דר. יואל מץ - רב אמן ותיק , מנוסה , מוכר ואהוב.

שהיתי במחלקה במצטבר בין החדשים ינואר - מאי 2010 במשך למעלה מחדש ואתמצת את התוצאה בשתי מילים : יישר כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבעת תודה למקצוענים

הוספת תגובה

• שלום יהושוע

ד''ר יואל מץ
    28/07/2010

תודה רבה על ההערכה !
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו