כאב במפשעה ומטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במפשעה ומטה
    אריק
    09/08/2010

שלום רב.
    בזמן האחרון מופיע לי כאב שמקרין לי על כל אזור המפשע השמאלי .אני בדרך כלל מצליח להמשיך ולתפקד פיזית אלא שבפעם האחרונה בקושי הצלחתי ללכת . כאשר אני מנסה למשש ולאתר את מקור הכאב אז אני מגיע לתחילתו של איבר המין . אני גם מרגיש עצם כל שהוא שנימצא באותו אזור של הכאב ( בצד שמאל ). האשכים לא כואבים לי אבל משיכה של שק האשכים גורמת לי להקלה מסויימת לכמה שניות .העניין הזה התחיל לי להערכתי לפני כחצי שנה .
    במהלך השבוע הזה הייתה לי בדיקת TRUS לשלילת פיסטולה אנאלית אצל מומחה לאורולוגיה .
    יש לי מעיין פצע שמוציא הפרשות בין פי הטבעת לשק האשכים. להערכתי הוא גם בדק את הערמונית ושלל כל בעיה שהיא איתה .
    אני מציין עובדה זו כי בתרשים של גוף האדם ניראה כאילו הכאב מגיע מהאזור הזה או מבלוטות קאופר .
    מה דעתך בעניין ?
    תודה והמשך יום נעים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב במפשעה ומטה

הוספת תגובה

• כאב במפשעה ומטה

פרופ' אבי שטיין
    09/08/2010

שלום אריק

נראה לי שהפצע המפריש צריך התייחסות על ידי צילום בו מזריקים חומר ניגודי לתוך הפצע המפריש ורואים לאן הוא מגיע (פיסטולוגרפיה). הדבר בהחלט עלול לגרום לכאב שאתה מתאר.

בברכה

פרופ' אבי שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בעניין

אריק
    10/08/2010

שוב שלום לך פרופסור .
    ראשית , תודה רבה רבה על התגובה המהירה.
    האם ייתכן שאחד או יותר מהנקודות הבאות הם אלה שגרמו לכאב :
    1.בעיה בגידים שמחברים את שרירי הרגל לעצם .
    2. בקע מפשעתי .
    3. דלקת ערמונית כרונית .

תודה והמשך יום מקסים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אריק

ד''ר דמיטרי גולדין
    10/08/2010

רוב כאבים במפשעה עם הקרנה לשק האשכים לא קשורים לדרכי שתן ומין וכן קשורים ללבעית שרירים וגידים במפשעה עצמה ולגבי זה רצוי להתיעץ עם אורטופד כי זאת התמחות שלו. בהחלט רצוי לשלול בקע מפשעתי כי בקע כלוא (כששק הבקע נכלא בטבעת) דורש טיפול דחוף עד כדי ניתוח דחוף. דלקת ערמונית כרונית בד"כ באה ע"י ביטוי כמספר סימנים כמו תכיפות וצריבה במתן השתן, כאב גם בבטן וגם במפשעות וגם סביב פי הטבעת, וגם שינוי בתפקוד מיני ,ונדיר שדלקת זאת מתבטאת רק כי כאב במפשעה אחת.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו