עקמת הפין והנאה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת הפין והנאה מינית
    מודאג
    17/08/2010

שלום,
    לצערי יש לי עקמת פין גדולה (הפין נוטה חזק מאוד לצד שמאל),חשוב לי לציין שבזמן אוננות אני מאוד נהנה וגם בזמן חדירה ביחסי מין אני נהנה אומנם יש גירוי קצת פחות חזק.
    יש לי כמה שאלות בנוגע לעקמת:

1)האם עקמת פין גדולה (נטייה לצד שמאל אצלי) יכולה לגרום להפחתת ההנאה המינית והגירוי של האיבר בזמן חדירה? (אני נהנה מאוננות ומחדירה כפי שכתבתי,אבל השאלה שלי היא בעצם האם הייתי נהנה יותר אם לא הייתה לי עקמת?)

2)ייתכן שהעקמת שלי החמירה? כי בחצי שנה האחרונה אני שם לב (אולי אני טועה,ואני מקווה שכך) שהאיבר שלי נעשה יותר עקום לכיוון צד שמאל וגם בזקפה אני מרגיש את הנטייה הזאת (אורולוג שאליו הלכתי שלל אפשרות של מחלת פירוני ואמר שהעקמת אצלי מולדת,אם כי אני לא ממש סומך עליו ואני בקרוב הולך לראות מומחה)

3)פעם אחרונה שקיימתי יחסים היו לפני כשנה,לפני ששמתי לב שהאיבר שלי התעקם יותר,האם ייתכן שתהייה לי בעייה בחדירה בפעם הבאה שאקיים יחסי מין?,האם ייתכן שתנוחות מסויימות לא תהייה אפשרות לבצע?

תודה רבה מראש,זה מאוד חשוב לי ואני מאוד מודאג!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת הפין והנאה מינית

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    17/08/2010

עקמת הפין לא משפיע על הנהה. בד"כ עקמת מולדת לא מחמירה. לגבי חדירה - אתה צריך לנסות. בכל מקרה היא לא תפריעה לאוננות.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו