בעיה בעקבות מכה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעקבות מכה!
    ליעד
    22/08/2010

לפני כשבועיים, קיבלתי מכה מעמוד נמוך באיזור המפשעה אשר גרמה לחתך בירך הפנימית צמוד לשק האשכים(שכמעט ועבר), כאבים עזים באיזור שבין שק האשכים לפי הטבעת(שם הייתה הפגיעה הראשית) שהשתפרו, ושטף דם בחלק התחתון של האשכים שגם הוא עבר כמעט לחלוטין.

בעייתי היא שבימים האחרונים, הפין שלי נמצא במצב של זפקה חלקית תמידית במשך כל שעות היום, ואני חש בכאבים בבסיס הפין כאשר אני מזיז אותו - בעיקר כשאני מנסה להצמידו לבטן ולירכיים(הכאבים בבסיס הפין השתפרו מעט ביומיים האחרונים)
    בנוסף, איני מסוגל להגיע לזקפה מלאה.

יש לציין כי ניסיתי לאונן, והצלחתי לפלוט זרע אך לא הגעתי למצב של זקפה מלאה, והתהליך היה ארוך מהרגיל.

מה עלול להיות הגורם לבעיה? כלי הדם המובילים דם לפין וורידים המוציאים דם? ואם כן, היא תיפתר מעצמה?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעקבות מכה!

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    24/08/2010

האמת שרק לפי סיפורך לא יכול להגיד מה הבעיה שלך. כי מדובר תופעה ממושכת ומתרידה ממליץ לפנות לבדיקה במרפאה ויכול להיות שתצטרך בדיקות נוספות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קודם כל!

ליעד
    25/08/2010

חקרתי קצת את הנושא, והסימפטומים מתאימים למצב של:
    post traumatic high flow priapism
    מהן דרכי הטיפול לבעיה? והאם זה נשמע הגיוני שזה מה שיש לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו