-יש לכם הימור על מה מדובר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• -יש לכם הימור על מה מדובר?
    רועי
    27/08/2010

לפני חודש קיימתי יחסי מין רגילים +אנאליים עם בחורה.
    מיד כשבוע לאחר מכן הגיעו הפרשות צהובות.
    קיבלתי שבוע דוקסילין פעמיים ביום,רק שבסוף בשבוע יצא לי לקחת רק 12 כדורים.
    ההפרשה פחתה מצהובה ורבה ללבנה ומעטה שניראת רק אם פותחים את חור הפין.
    כרגע קיבלתי זריקת רוצפין 1 מיליגרם.קיבלתי לפני יומיים ועדיין לא עוזר.
    השאלות שלי:
    1.תוך כמה זמן אמורה להשפיעה זריקת הרוצפין ?
    2.האם יכול להיות שמדובר בכלמידיה וכדורי הדוקסילין שלקחתי לא "הספיקו" להרוג את כל חיידקי הכלמדיה ועליי לנסות לקחת לפחות 20 כדורים במשך עשרה ימים?
    3.אם זה לא כלמידיה ולא זיבה,יש לי תחושה שזה חיידק האנטרובקטר לפני תסמינים שאני שומע מהלוקים בו ולפי זה שקיימתי איתה יחסי מין אנאליים ולא רק רגילים.
    אילו בדיקות עליי לדרוש מהרופא על מנת לנסות לזהות את החיידק הזה בזרע או בדרכי השתן ואילו בדיקות כלליות עליי לבצע בכלל?

לא עברתי עדיין בדיקות למעט משטח לאחר הדוקסלין שאני לא בטוח אם הצלחתי להוציא משהו מתוך איבר המין ולכן אני בספק אם הבדיקה בכלל תצא תקינה

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    -יש לכם הימור על מה מדובר?

הוספת תגובה

• רק אוסיף שהסיפטומים לפני ואחרי

רועי
    27/08/2010

הדוקסילין הם:
    לפני הדוקסילין:הפרשות צהובות-ירוקות מאיבר המין,ממש בכמות ניכרת,צריבה בעת ולאחר מתן שתן.
    אחרי הדוקסילין:הפרשה לבנה עדינה מאוד שניראת רק בתוך האיבר אך נמצאת שם באופן קבוע,תחושה קלה של "השתן" בזמן ולאחר שאני נותן אותו,וזרע מועט וצמיגי יותר.

אשמח מאוד לאפשרויות למעט זיבה או כלמידיה ולבדיקות שצירך לעשות על מנת לאתר את הבעיה.
    רופאת המשפחה לא יודעת מה לרשום לי.
    ואשמח גם לדעת כמה זמן אחרי מתן הרוצפין עליי לבצע בדיקות,כלומר מתי הן כבר יהיו תקינות לזיהוי של חיידקים במעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות מין לבקש דחוף מהרופאת משפחה

איציק
    31/08/2010

ואם אתה מאיזור הצפון יש לך בחיפה ברחוב הפרסים 15 ובת"א בתחנה המרכזית החדשה מרפאות למחלות מין מטעם משרד הבריאות.

גש לשם ותבצע איבחון מהיר וידידותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    31/08/2010

יש לבצע בדיקות לכל זיהומים שמועברים במין ואז לדעת ודעית ולא להמר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו