מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתןאחת30/08/2010
שלום רב,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה מס' חודשים.
כיומיים לאר הביוץ (והנידה) הופיעה אצלי דלקת מוזרה בשתן עם דם רב נראה לעין בניגוב.
לפני חודשיים קרה לי אותו דבר בדיוק (ועליי לציין כי לפני חודש קיימנו יחסים והכל היה תקין לחלוטין!). קיבלתי טיפול ע"י רופאה כללית בזינט, והפעם במקרודנטין. אין לה הסבר לתופעה. עד היום לא סבלתי כלל מדלקות.
עלה בי חשד שמדובר ביותר מכך עקב הזהות בן שתי התופעות אחת לחודשיים.
האם יש חשד לבעיה באחת מהשחלות שלי?
יש בדיקות מסויימות שליי לבצע?
במועד הביוץ האחרון רופאת נשים עשתה לי US ולא ראתה כלל ביוץ. באותו יום טבלתי וקיימנו יחסים, יומיים לאר מכן החלה שוב הדלקת הדמית.
האם יש קשר בין הדברים?
במשך השבוע יש לי תור לUS כליות שניתן ע"י רופאה כללית.
מה זה יכול להיות?..
המודאגת
אגב, סיימתי אתמול ליטול מקרודנטין ואני מרגישה את הכאבים מתגברים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדוה
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן30/08/2010בהחלט יכול להיות קשר בין יחסים לזיהום בשתן. מומלץ ביצוע בדיקת שתן לתרבית לפני תחילת טיפול אנטיביוטי להוכחת זיהום ולטיפול בהתאם לרגישות.
זיהום אינו קשור לשחלה אך דימום ( ממקור גניקולוגי ) עלול בהחלט להיות קשור לבעיות בשחלה.
US עשוי לספק מידע על הכליות והתרוקנות השלפוחית.
זיהום חוזר יצדיק ברור אורולוגי מלא.
לעיתים יש הוראה למתן אנטיביוטיקה מניעתית " סביב" למגע מיני\ יחסים או אפילו בטיפול מונע יומי רצוף - להתייעצות עם האורולוג\ רופאת הנשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)