מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה טורדנית בקצה הפיןמ02/09/2010
שלום רב !! בחודשים האחרונים התופעה הזו חזרה מספר פעמים !! לעיתים זה מעיר אותי בלילה
כמובן שעשיתי בדיתה שתן ==תרבית שלילית . האורולוג מציע בדיקת סונר ? שאלתי היא האם הכוון שלו נכון ? כמו כן מה הסיכון בבדיקה זו ואיך היא נעשת ?????
תודה מראש על התשובה המלומדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מ
ד''ר גאזי פארס02/09/2010כאבים וצריבה בקצה הפין יכולים להיות כביטוי של הקרנה מכאב פנימי יותר - בערמונית ? בשלפוחית? וכולי. כך שהכיוון של האורולוג לבדיקת המערכת נכון.
בדיקת הסונר או ה-US היא בדיקה לא מסוכנת, לא חודרנית ואיננה כואבת. מתבצעת ע"י מריחת משחה מעל למותניים והבטן התחתונה והנחת מכשיר על המשחה שמבצע צילומים.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מ02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לכך
איציק02/09/2010ביצעתי דופלר אשכים והיה בסדר פלוס תרבית ושתן תקינים וגם אף בדיקת דם של תפקודי כבד כלייה.
הצריבה לא פוסקת לי ואני שוקל אף לעשות בדיקת כלמידיה למרות שהמגע המיני האחרון שלי היה לפני 10 חודשים.
יכול להיות שפתח השופכה נפצע? לא מרגיש דחיפות לשתן ואין צריבה בזמן השתן, פשוט צריבה בפין. האורולוג בדק ולא מצא כלום. יש לציין שהחלמתי לפני זה מאפדידימיטיס ובדיוק לאחר אוננות החל לי הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
איציק02/09/2010סבלתי מדלקת זקיק השערה שהיה פצע גדול על האיבר לפני 8 חודשים וטופלתי באנט', וייתכן כי האפדידימיטיס אובחן כתוצאה מהדלקת הזו שחדרה לאיבר.
האם ייתכן כי הכאבים בקצה הפין עשויים להיות מדלקת זקיק השערה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלופ איציק
ד''ר גאזי פארס02/09/2010אני לא חושב שיש קשר בין הדלקת בזקיק השערה לבין הדלקת ביתרת האשך היות והם בדרך כלל לא נדבקים מאותם החיידקים.
התלונות שאתה מציין כרגע קשורות כנראה בבעיה פנימית בדרכי השתן ובמקום ראשון בערמונית. יתכן ומדובר בזיהום כרוני בערמונית ואתה זקוק לבירור בקטריאלי שכולל גם כלמידיה וגם מחוללים אחרים. כמו כן הבירור לא נגמר רק בזה , כך אם הבדיקות יצאו שליליות תצטרך המשך בירור שיכלול הדמיה לסוגיה ואפילו בדיקות חודרניות בהתאם לממצאים.
אי לכך ממליץ לך להמשיך בבירור אצל האורולוג .
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות אתה ממליץ לעשות?
אסי02/09/2010חוץ מכלמידיה. שאני אדרוש מהרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאציק בוקר טוב
ד''ר גאזי פארס03/09/2010כלמידיה , אורופלזמה, מיקופלזמה, תרבית זרע, שתן לכללית ושתן לציטולוגיה.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהרים טובים
אסי03/09/2010הרופא משפחה בדק שוב את האיזור ולאחר כל הבדיקות שאמר לי, ייתכן כי מדובר בלחץ נפשי שהייתי שרור בו בחודשים האחרונים שתורגם לכאבים האלה שלא פוסקים ולא במתן שתן ולא באוננות. פשוט כאב שלא פוסק כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות זאת
אסי03/09/2010אני אשאל את הרופא עור ומין לגבי בדיקות נוספות. PCR בשתן וכאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה טורדנית בקצה הפין
פרופ' אבי שטיין05/09/2010שלום רב
אין כל סיכון בבדיקה זו.
זה בדיקה של אולטרסאונד ללא כל חדירה. עושים את זה לנשים בהריון
בברכה
פרופ' שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)